Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 23.11.2014 23:39:46
|
|
|
|
mateyka
|
kaj pa če je kitajski bolj ko ne škart?
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 24.11.2014 8:08:08
|
|
|
|
respect
|
Seveda,od topshopa je eno in edino ki 100 % deluje
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 24.11.2014 11:35:12
|
|
|
|
pipapopa
|
Ni s top shopa.je našel na netu. respect... ravno zato sprašujem, ker ga ne mislim kar kupit in se nasankat
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 24.11.2014 19:47:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: respect Seveda,od topshopa je eno in edino ki 100 % deluje In ni najmanjše možnosti, da je iz Kitajske.......
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 24.11.2014 22:04:41
|
|
|
|
Maisha
|
Ga je kupila kolegica par mesecev nazaj.. še zdaj jo je sram, da je verjela Uglavnem ni razlike.
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 24.11.2014 22:11:21
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa Mož je naletel na spletu na tole http://www.saveenergywiser.com/slv/energysaver.php in naju zanima, če katera pozna. nebi rada 40€ za nat** plačala. In ne delam reklame ma jaz mislim, da če bi to res delovalo, bi šlo hitro od ust do ust in bi vsako gospodinjstvo že bilo lastnik tega čudežnega aparata.. tako pa so se gospodinjstva po Sloveniji zbrala in v sodelovanju z ZPS izbrala GEN-I za najbolj ugodnega. Meni to dovolj pove, da ni take napravice, ker bi jo drugače oni kupili in se ne bi šli te par mesecev dolge akcije
|
|
|
|
RE: Res dela, ali je še ena topshop zadeva? 25.11.2014 7:45:30
|
|
|
|
bskrle
|
Menda nateg- je bilo tudi po medijih, mislim,da v potrošniški oddaji lansko leto.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?