Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lepo prosim za pomoč - driska in bolečine v 3... 19.8.2014 20:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, lepo prosim za vaša mnenja, jaz sem že čisto paf od skrbi. Noseča sem 30t/4d. Za mano je blazno naporen teden (v službi od 8.00-19.00 vse dni)v službo se vozim 1 uro v eno smero . Ponavadi sem vsak popoldan spala vsaj kakšne pol ure, tokrat je to odpadlo. Za vikend sem načrtovala počitek, a je naneslo drugače (3 dni hribov - nič pretiranega - 2x polure hoje v zmeren hrib, 1x hoja po ravnini - tokrat res 2 uri, a čisto počasne hoje, z veliiiko postanki vmes). Spet je odpadel počitek. Danes sem utrujena na kubik. Bolijo me mišice v medenici in dimljah. Čez dan mi je trebuh večkrat otrdel, boli me spodnji del trebuha (še posebej ko vstanem ali naredim kaka tak gib). Zjutraj sem imela drisko. Popoldan pa se je driska ponovila. Malo sem brala in zasledila da naj bi bile te tri stvari (driska, otrdevanje in bolečine v spodnjem delui trebuha in dimljah) znak prezgodnjega poroda. Konec me bo od skrbi ... zdaj počivam. Mislite da bi se morala iti pokazati gin? Nočem paničariti, nočem pa tudi predolgo odlašati, če bi bilo kaj narobe. Aja, detece pa že cel dan pridno brca. Vsakega mnenja bom zelo vesela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?