šrimpf
|
živjo, še ena decembrka. Tema obstaja, vendar nas je klepetalo samo ene 5, tudi to bolj predko, ostale mislim, da so šle na fb. kmalu po rojstvu naših petih otročkov pa je tema zamrla :) torej... rodila sem 13. decembra, napovedan cr, punčko Anjo. Sicer pa je bilo tudi ime Sara v ožjem izboru, ampak sva se potem premislila. Zdaj je Anči stara 9,5 meseca, zelo pridno se plazi (kobaca), aktivno se dviguje, kak trenutek že čisto sama stoji, pa tudi kak korakec ji uspe ob opori. sedi pa samostojno od nekje 8. meseca. Zobka pa nima še nobenega :) Pozni smo, vem, ampak nimamo kaj. Ko bo, bo. Dojiti sem nehala že nekaj časa nazaj, okrog 8. meseca, se je sama odstavila med boleznijo, potem je pa meni zmanjkalo mleka. zdaj itak pije mleko samo še zjutraj in zvečer, ostalo je na gosti hrani, ki jo tudi zelo rada je. predvsem zelenjavo, sadja niti ne tako zelo. tudi nad pripravljenimi kašicami ni preveč navdušena. me veseli, da se bo spet malo klepetalo, upam, da ne bo tudi ta tema zamrla :) aja, pripopam link, ko ga najdem, od prejšnje teme
|