|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potekla pogodba med porodnisko
19.9.2005 13:22:40   
Anja**
Torej , zanima me ali se je potrebno prijaviti na Zavod za zaposlovanje, ce ti med porodnisko potece pogodba o zaposlitvi.

Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.9.2005 13:31:48   
snežinka *
Ne, prijaviš se na socialno in do konca dobivaš porodniško.
Teče ti tudi zavarovalna in delovna doba.Po izteku porodniške, pa se prijaviš na Zavod za zaposlovanje.

Vsaj nekaj pametnega od naše države !

Sama sem v enaki situaciji in sem že vse preverla.
Na socialni te morajo voditi pod šifro 12!

pa..pa   Snežinka

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2005 13:57:11   
Anja**
Hvala bogu nekdo, ki ma kaj pojma
...mam pa se vprasanje?
Na kaksno socialno? Na Center za socialno delo? Na Zavod za zdravstveno zavarovanje?

Hvala za odgovor

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2005 14:07:50   
snežinka *
Center za socialno delo, pri bolnici, zravej je trgovina. Tam,kjer si urejala za porodniško!

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2005 14:11:17   
snežinka *
Rabiš odločbo o prenehanju del. razmerja in rojstne liste (kopije) vseh tvojih otrok, če so zavarovani po tebi.Ostalo porihtajo oni.So zelo prijazne tam kjer to urejajo.

pa pa.......Snežinka

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2005 14:11:28   
Anja**
Hvala lepa :-)

A pol kr isto teto zagnjavim?

HVALA LEEEEEEPA!!!
Snezinka, a pol si ti tudi noseca?

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2005 14:14:56   
snežinka *
Jaz že imam 4 mes. starega in eno veliko

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2005 14:25:03   
Anja**
Snezinka? Pol ne velja samo pogodba o delovnem razmerju na kateri pise od kdaj do kdaj si zaposlen?

Se enkrat hvala

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2005 14:29:28   
Anja**
Aha zdaj sem sele videla 4 mesecnika, sem najprej videla samo tvojo lepotico Koliko pa je stara, a hodi ze v solo?

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2005 14:30:34   
Anja**
V kolikem casu po prenehanju pogodbe pa se je treba prijavit?

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2005 15:11:45   
tinatona
Haj!

tja pejt čimprej, zato da ti zdravstveno zavarovanje uredijo. Pol ko ti pa porodniška poteče imaš pa 8dni časa da se prijaviš na Zavod za zaposlovanje.

LP tina

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.9.2005 15:15:16   
MarijaPo
A nadomestilo za porodniski dopust dobis v visini place, ki si jo prejemal do konca izteka pogodbe al zajamceno placo?

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.9.2005 17:03:51   
Anja**
MarijaPo!

Zaposlen moras biti vsaj 12 mesecev v 3 letih pred nastopom porodniske, da dobis porodnisko. Ali pa moras biti zaposlen na dan, ko nastopis porodnisko. Za manjkajoce mesece vzamejo cifro okoli 57.000 (ce nimas 12 mesecev).

Skratka tete na MB CSD so zelo prijazne, vse povedo, ko dobis potrdilo od ginekologa o predvidenem PDP. Najboljse pa jih je se prej poklicat ce kaj ni jasno.

LP ANJA

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.9.2005 21:18:13   
snežinka *
Anja** je napisal/a:

Snezinka? Pol ne velja samo pogodba o delovnem razmerju na kateri pise od kdaj do kdaj si zaposlen?

Se enkrat hvala

Ja s pogodbo se prijaviš za nastop porodniške.Z njo dokazuješ, da si v delovnem razmerju. Ko pa ti preneha delovno razmerje med porodniško,pa moraš dobiti oločbo o odpovedi od delodajalca in s tem greš na socialno,ker od datuma prenehanja del.razm.nimaš več urejenega zdravstv. zavarovanja oz.kot sem že napisala.

pa pa

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.9.2005 15:08:48   
Anja**
Hvala lepa Snezinka

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Potekla pogodba med porodnisko
28.9.2005 12:18:57   
pravljica
jaz sem to urejala ta mesec...kamor sem nesla prej papirje za porodniško, tja sem nesla zdaj delavno knjižico, da so mi uredili obvezno zavarovanje...otroci so zavarovani po možu...knjigo imam zdaj do konca porodniške doma, potem jo pa v 8 dneh odnesem na zavod...porodniška se zaradi nadaljne brezposelnosti nič ne spremeni (prav tako ostane isti otroški dodatek, ker je porodniška dohodek kot plača)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2005 12:47:10   
metka
Zdravo. Mene pa zraven zanima v kolikšnem času se moraš potem prijavit na zavod za zaposlovanje? In ali si upravičen tam do kakšnega nadomestila? LP

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.10.2005 12:25:38   
Urša
V 8ih dneh. Če dobivaš porodniško, si potem upravičen tudi do denarnega nadomestila na zavodu.
V mojem primeru je tako: brez zaposlitve sem postala en mesec pred nastopom porodniške. Na zavodu dobivam denarno nadomestilo, ker sem bila v zadnjih 18ih mesecih 12 mesecev zaposelna. Denarno nadomestilo dobivam en mesec, nato mi gre v mirovanje in po porodniški sem upravičena še do 2h mesecev. (odvisno od delovne dobe) Ja, vem, zakomplicirano, ampak jaz že obvladam tele zakone... user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu metka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.10.2005 10:25:09   
Wahoo RR

samo en popravek....slučajno sem čisto na tekočem ker sem preverjala za sestro, ki ji je med porodniško potekla pogodba...

teče ti pokojninska doba...in NE DELOVNA DOBA...sepravi, teh par mesecev ki so ti ostali se štejejo ko boš šla v pokoj...ne pa recimo pri seštevku delovne dobe ( to pa recimo za kakšne nagrade na leta itd... )

Po kocu porodniške se prijaviš na zavodu v roku 8 dni...
če imaš skupaj z porodniško ( v tej gostoti se pa to šteje ) 5 let skupne zaposlitve...ti pripada 6 mesecev na zavodu, drugače pa samo 3...

Preverjene informacije...

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anja**)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.10.2005 11:21:37   
Urša
Res je wahoo. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?