Razocaran87
|
IZVIRNO SPOROČILO: Michonne RR Ko ženska postane mamica, se spremeni marsikaj, tudi njeno telo. Po porodu lahko ostane nekaj odvečnih kilogramov, strije, boki so širši. Mamica nima več toliko časa zase, posveča se dojenčku. Morda se zato počuti tudi manj privlačna ... V vsakem partnerskem razmerju ima spolnost velik pomen, zato spremembe, ki jih je deležna ženska med nosečnostjo, močno vplivajo na spolnost. Morda poizkusiš z drugačnimi pristopi? Npr. urediš varstvo za otroka, poskrbiš da bosta imela čas le za vaju, morda gresta na kakšen zmenek kot sta to počela včasih, poskrbiš za kakšno drobno pozornost? Mogoče ti bodo v pomoč tudi članki na to temo: Spolnost po porodu Romantika Pomen spolnosti v partnerskem razmerju Pozdravljen oz. pozdravljena.. Najprej najlepša hvala za odgovor.. Hja, kar se tice njene postave in izgleda je vse ok, po porodu slo vse nazaj in je bp.. Mislim da je najvecji problem ker imam jaz velike težave z erekcijo.. Na zacetku sem se hodil okoli zdravnikov in psihiatrov, potem sem nehal.. Tudi ona se ne trudi vec, vseeno ji je zame, glede erekcije.. To vidim ze nekaj let.. Mogoce hoce pravega moskega, mogoce tudi ima drugega, ne vem.. Pa vedno vedno je utrujena, zame.. Sploh ob večerih, bi samo spala.. Za pijacke kavice in koncerte s kolegico pa ni nikoli utrujena, celo noc ce je treba.. 2krat na leto otrok prespi pri babici, ji omenim ce bi kam sla, na veceejo recimo, pa noce.. Dostikrat ji omenim kako erotično perilo.. Haha, nikoli ga se nisem videl.. Ne vem, to me zeli ubija, med nama je ogromno slabe energije, hudo mi je tudi zaradi otroka, saj vem da to vse cuti.. Ko pride domov iz sluzbe, poje kosilo, ki ga ponavadi vedno kuham jaz, nato pa celo popoldne lezi na kavcu in gleda telefon.. Zelo zelo malo pere, lika, pospravlja.. Veliko tega delam jaz.. Sluzbo ima super in zelo dobro placo.. Ne vem kaj je narobe:((
|