|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočni problemi
27.6.2014 16:52:17   
oseba
Na vas se obračam z upanjem, da mi boste znali pomagat ali vsaj usmerit, ker ne vem, kaj naj naredim.

Punca pravi, da že par mesecev opaža, da se ponoči vedno bolj pogosto "rokujem" s svojim mednožjem. Zdaj so že redki trenutki, ko se ne, pravi. Ponavadi bi se naj samo držal ali otipaval, včasih pa tudi drgnil in stokal. Seveda ji je ob tem zelo neprijetno. Včasih do take mere, da ob meni niti ne more spat. Poskusila je že tako, da mi je roke umaknila in ga "šlatala" sama, ali da se je k meni stisnila da nisem imel dostopa do svojega mednožja, a je videt, da nič ne pomaga, ker se naj bi takoj ko imam priložnost spet "vrnil". Sam sem le parkrat opazil, da se zjutraj tam držim, ostalo mi je popolnoma tuje, saj se ne zavedam ničesar.
Star sem 26let in sva skupaj že tri leta. Iz moje strani ni nobenih problemov s spolnostjo, saj sem zadovoljen in potešen. Zadnje čase mi celo ni toliko do seksa, kot si želi punca (zaradi nosečnosti so njeni hormoni zelo aktivni). Res je, da imava probleme kar se tiče njene zadovoljenosti, vendar mislim da to ne more bit vzrok. Če drugega ne zato, ker se je to dogajalo tudi v obdobjih, ko sva imela super seks. S punco sva iskala vzroke že v marsičem, vendar se zdi, da noben odgovor ni pravi, ona celo pravi, da hoče iz mene izvleči kaj se dogaja, sam pa pojma nimam. Meni se to ne zdi nekaj tako groznega oz mi je kar normalno, ampak ker punco tako moti, da ne more niti zraven mene več spati bi s tem rad odnehal. Punco skrbi, ker tega kot pravi ni opazila še pri nobenem in misli, da je vzrok bolj psihološke narave, kar je verjetno res. Nasploh jo skrbi glede na to, da tega prej nisem počel, zdaj pa se menda samo stopnjuje.

Čez dan sem dokaj zadržan, nimam niti kakšnih posebnih fantazij in potreb po seksu. Ko zaspim, pa pravi punca da imam celonočne erekcije(tudi to sam opazim samo zjutraj, v večini časa to drži, včasih pa ni erekcije) in drgnjenje in da ji to daja zelo zmedene občutke. Pričakujeva otroka in razmišljava o skupni selitvi, vendar punca niti ne ve, če bi lahko ob tem sploh kadarkoli mirno spala ne da bi se spraševala zakaj to delam, če bi se sploh lahko navadila na to, v primeru, da se sam ne bi mogel odvaditi.

Kakšno mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočni problemi
27.6.2014 18:08:33   
ronja
Punca je zdaj občutljiva zaradi nosečnosti in jo je bolj strah kot bi je bilo sicer, zato se ji tudi to zdi večji problem, sploh ker se prej ni toliko pojavljal. Zakaj se ti držiš ponoči, ti seveda ne moremo povedat in verjetno res ne veš, zelo verjetno tudi ni nekega strašno logičnega odgovora. Njo to zdaj bolj moti, ker ji je do seksa, ki ga kot praviš ne dobi dovolj za svoje trenutne želje. Zelo verjetno je, da se bo vse skupaj po porodu uneslo - njeni hormoni, tvoja zmatranost ob dojenčku (če boš tudi ti vstajal ponoči, kar toplo priporočam, če želiš dober odnos s punco;) pa bo verjetno tudi pripomogla, da ti ne bo kaj dosti seks hodil po podzavesti med spanjem.

Kako bi se tega odvadil, ne vem. Glede na to, da ne veš, da to počneš in da to delaš samo v sanjah, se mi zdi daleč najlažja rešitev to, da ti počakaš, da ona prva zaspi. Tako ne bo imela pojma, kje se ti ponoči držiš, ker bo tudi ona spala. Saj ni treba, da vedno prvi zaspiš. Potrudi se, da bo zaspala ob tebi, potem pa še ti čorni, pa je.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu oseba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.6.2014 19:22:01   
mateyka
lahko pa obiščeš kakega terapevta in probata odkrit kaj se skriva za tem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2014 10:50:49   
sombrero
Če je noseča, so tvoje misliš na vagino tudi podzavestno. Verjetno nate vpliva tudi z vonjem in boš težko miren oz. se boš zavestno ali podzavestno težko obnašal po meniško. Večkrat jo naskoči, pa bosta imela oba bolj miren spanec.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?