|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ne pride do izliva
26.6.2014 8:36:25   
Anonimen
pred časom sva se z možem srečala s težavo, ki je prej ni bilo... ampak zdaj poskušava zanosit in ima ta težava precej večjo težnost kot bi jo imela sicer...
ko sva pričela "delat na otroku", se je pričelo dogajat, da med seksom ne pride do izliva. ampak NE vedno... mož si otroka prav tako močno želi kot jaz, ampak menim, da ima tremo... poskusila sem že 100 in 1 stvar... od tega, da ne omenjam več kdaj "bi bilo dobro" seksat, ker mam pač O, do tega, da se ekstra potrudim... svečke, predigra... oralno... ... ... in seks je super, dolg in "korenjak" vztrajen in vzdržljiv, "le" do izliva ne pride... oz. pride od 5ih primerov enkrat.
in zdej zadeni točno tisti dan, ko naj bi prišlo do izliva, ker mam O...
ne vem... ne vem kaj bi še naredila... pogovorila sva se-otroka si želi, seksa z mano si želi (in tudi oba uživava, ko se dogaja, le... ...)...
je to primer za "pomoč pri zanositvi" ali naj še vztrajava in se trudiva?
mal je tečno, ker se res trudim, da nič ne omenim niti O, niti otročka, niti nosečnosti... ampak mal pa že on ve kdaj je čas za O... in menim, da ga poprime trema...
hm? rešljivo? glede na to, da nisem/nisva vsak dan mlajša, ne bi blo fino, da se tole še dooolgooo vleče...
kaj naj storiva? kakšen nasvet?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ne pride do izliva
26.6.2014 10:09:36   
ronja
in menim, da ga poprime trema...

Nisem psiholog, ampak se tudi meni bere tako kot da ima tremo. MOgoče se podzavestno boji spremembe, ki jo bo otrok prinesel... Lahko za en čas odložita "delo na otroku" - ni treba uporabljat kontracepcije, samo da rečeta, da ga zdaj še ne bosta naredila, si vzameta odmor kak mesec, dva, da odvzameta pritisk. Če to ne bo pomagalo, pa se mogoče pogovori s kakim psihologom?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2014 10:31:46   
Anonimen
Jaz pa nekak razmišljam, da se ne boji spremembe, ki jo bo otrok prinesel... saj že imava 2 otroka doma in sam razlaga o novem avtu pa vozičke gleda pa... pa... in se zlo veseli novega malega bitja.
V bistvu sploh ne vidim do kašnih bistvenih sprememb bi prišlo...
Meni se zdi bolj kot trema pred "neuspehom" med seksom... Češ: se moram potrudit, da bo ratal... Jaz razmišljam v to smer...
Ne vem pa kaj narediti, da bi mu/nama šlo to iz glave...
ronja, se mi pa zdi tvoj predlog, da "delanje na otroku" za nekaj časa odloživa oz. ne govoriva o tem na tak način, popolnoma uredu. Oz. sprejemljivo... če bova seveda tko "resnično" lahko odklopila... user posted image
"Izklop" res večkrat pomaga... se je že izkazalo pri prvi N... Dokler sva govorila o tem ni uspelo, ko sva preusmerila vse svoje misli na "drug problem", ki je vmes nastal, sem zanosila takoj... user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2014 10:38:51   
pipapopa
Preobremenjen je. Nehaj ga opominjati o ovulaciji, ampak ga preprosto razvajaj, le intimna bodita. Dokler bosta "delala otroka" bo pač tako. Sprostita se. Oba. In bo ko bo. Mislim da izvajaš pritisk nanj. Nehote.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2014 10:55:20   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa
Nehaj ga opominjati o ovulaciji

sej ga ne.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2014 10:56:12   
Anonimen
če ga izvajam, ga res izvajam nehote... ker se res trudim, da ne bi govorila o tem... ampak po mojem je res vse skupaj že čist podzavestno... in itak takrat okrog O bolj pogosto... tako, da če ne drugače, se mu že tko svita... se bo treba res poskusit "odklopit"... sam, da še ugotovim kako...

(odgovor članu pipapopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2014 11:20:21   
ronja
in itak takrat okrog O bolj pogosto...

To tudi tisti, ki ne nameravamo met otrok, ker takrat pač bolj paše - me imamo višji nivo estrogena in njim smo takrat še bolj privlačne (oboje je dokazano). Rečita si, da bosta začela delat otroka po počitnicah, do takrat pa samo uživajta, da sta skup.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2014 18:25:42   
sombrero
Se ne čudim. Meni se ob takih načrtih še dvignil nebi in bi šel raje s frendi za šank :) Luba duša, nategnit te je treba takrat ko se mu dvigne in ne takrat ko imaš ti neke Oje in svečke... če je to v liftu, bo pač naslednik verjetno izdeloval lifte ;)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.6.2014 20:47:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sombrero

Se ne čudim. Meni se ob takih načrtih še dvignil nebi in bi šel raje s frendi za šank :) Luba duša, nategnit te je treba takrat ko se mu dvigne in ne takrat ko imaš ti neke Oje in svečke... če je to v liftu, bo pač naslednik verjetno izdeloval lifte ;)

Zdi se, da imaš tudi ti pogosto težave, ki jih opisuje avtorica teme.user posted image

(odgovor članu sombrero)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.6.2014 21:45:03   
Anonimen
Zdaj izpade kot, da seksava sam, ko rečem: hopa, danes je pa treba! user posted image Pa ni čist tko... seksava, ko nama paše... ampak je očitno en "priokus" zadaj... tko podzavestno, tut če ne govoriva o tem... Da ne bo zdej izpadlo, da nečeloma ne seksava, ko pa je O pa na polno... in ni težava v tem, da se ne dvigne. Če se ne bi dvignil, tudi ne bi bilo problema s tem, da ne pride vedno do izliva... sombrero...in predvidevam, da itak lahko seksava, ko se dvigne, da drugače ne gre...user posted image

(odgovor članu sombrero)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?