Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 22.6.2014 14:39:31
|
|
|
|
Nocturama
|
Mi smo triletnici kupili posteljo KURA + zeleni baldahin in stopničke / poličke / shranjevalnik igrač TROFAST. Imamo zdaj en mesec in smo izjemno zadovoljni. Tamala pa tudi.
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 22.6.2014 20:15:49
|
|
|
|
mateyka
|
stuva je zame zakon. bi še enkrat kupila. sploh v kombinaciji s posteljo Flaxa je the best. namreč flaxa ma lahko tak izvlečni polični del pri glavi:
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 22.6.2014 20:19:28
|
|
|
|
mateyka
|
aja, trofast je pa tud fajn. ko preraste daš v garažo za moža in je super
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 30.6.2014 10:35:11
|
|
|
|
mini86
|
kok pa cca cenovno pride kej takega..koliko pa imate velike sobe.. tudi mene čaka (upam da čimprej) opremljanje sobic pa mi vsaka info pride prav
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 6.7.2014 21:58:25
|
|
|
|
mayci
|
Mi imamo omaro Stuva in regal Trofast, zelo zadovoljni z obojim. Ko bomo delali vsakemu svojo sobico, bomo dokupili še nekaj elementov.
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 6.7.2014 22:48:46
|
|
|
|
mateyka
|
cene maš na ikeiini strani, je pa fajn, ker lahko kombiniraš in dokupiš po potrebi ko/če rabiš. skombiniraš si pač tako kot rabiš. jaz bi sicer še več stuve, sam je mal draga..
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 12.7.2014 14:46:09
|
|
|
|
mini86
|
kako pa v štartu planiraš pohištvo za notr.. a omara, pojstla pa nek rečmo predalnik za igrače pa miza..al kako drugače
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 12.7.2014 18:13:09
|
|
|
|
mateyka
|
Skrinja za kramo (aka igrače) je nujna imo in postelja seveda. potem pa je fajn kake 2-3 omare (stuvine niso ful velike, ker so delane za otroke). samo je vse odvisno od sobe recimo če maš okno al pa kar en velik blok/kos sestaviš mi mamo en manjši sestav a la: potem pa trofast za igrače zdej je pa svakinja podarila še en malm predalnik za zraven (no ja, ni glih "vse v stilu", ampak bo )
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 12.7.2014 18:14:53
|
|
|
|
mateyka
|
btw, malm predalniki niso tok slabi, tud v otroški sobi ne izpadejo tok slabo (stuva je res zaobljena in nima NIČ ostrejših robov, to je res) check this out, meni lušno izpade: aja, plus kasneje jih komot drugje v hiši porabiš, če češ.
< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.7.2014 18:27:09 >
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 12.7.2014 22:09:37
|
|
|
|
caramel
|
Mi smo tamali v Ikei opremili celo sobo. Ima Flaxa posteljo z vzglavjem (takrat je bilo še rdeče), Dombas omaro (ki je sicer čist preprosta, je pa bila takrat 50 €, tako da mi je ne bi bilo škoda menjat niti po par letih), Malm predalnik s štirimi predali, nad njim pa dve lack polici. Vse skupaj (še jogi, luč in nočna lučka Skojig, posteljnina in par malenkosti) nas je prišlo okrog 400€. Smo ful zadovoljni - sobica je luškana, shranjevalnega prostora je zaenkrat zadosti (pod posteljo ima zaboje z igračami), pa po dveh letih uporabe je vse še vedno v super stanju. Smo tudi mi gledali stuvo in trofast, in bi nas prišlo precej dražje pa še prostor bi bil slabše izkoriščen.
|
|
|
|
RE: IkeaTrofast in Stuva- vprašanja za uporab... 10.11.2014 14:32:47
|
|
|
|
Nada Venetic
|
živjo, v kateri trgovini si to zasledila, res je čedno
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?