|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 13:46:45   
ronja
Aja, pa to je tema ob pivu, sploh ne vem, zakaj se pregovarjam tu gor

Daj si ti odpri eno pivičko, jaz bom pa eno sladoledno kupo, pa bova oba happy, kaj praviš?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 13:58:42   
kalbo
Zmenjen :) ampak zame pride pivo šele ob tekmi, prej ni cajtauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 14:19:08   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Noben od vrhunskih sportnikov ne zna prenest poraza

To pa ni res. Nekateri ga znajo obrnit v motivacijo - ne vem, kako jim to rata, ampak enim rata. Ne mislim s tem, da ne smejo pokazat, da so jezni, žalostni ali razočarani. Ampak samo da znajo to naredit z neko držo - ponosom, ne pa v tipični slovenski maniri: "drugi so vsega krivi".

Hope, samo da se ne boste kregali doma, če bojo te države med sabo igraleuser posted image


Nisi prav prebrala. Govora je o trenutku po tekmi (takrat ko kamere ujamejo npr jokice) in ne takrat ne zna noben prenest poraza, v vsakemu vre jeza, zalost, razocarajnje... karkoli... ali pa kot sem rekla se mu J... po domace tako za zmago kot poraz. Kot sem zapisala, kasnej ko se zadeva umiri, ko pade adrenalin, pa je druga zgodba in takrat valjda da eni poraz obrnejo v motivacijo, vec ali manj vsiuser posted image . Saj tudi te fuzbalerske jokice in trener jokica dalje trenirajo- so sli novim izzivom nasproti.

Drugi so vsega krivi, je pa itak najlazje rect, samo poglej otroke, vedno je prst na drugihuser posted image , ni samo slovenska manira

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 17:32:36   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
..samo poglej otroke, vedno je prst na drugihuser posted image , ni samo slovenska manira


ahaaa, slovenski nogometaši niso nikoli odrasli. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 19:21:35   
ronja
Zmenjen :) ampak zame pride pivo šele ob tekmi, prej ni cajta

Dobra stran stay at home mamuser posted image . Lahko ješ sladoled sredi dneva - pod pogojem, da se ti da potem pucat za sranjem, ki ga naredijo tamaliuser posted image .

in ne takrat ne zna noben prenest poraza, v vsakemu vre jeza, zalost, razocarajnje... karkoli... ali pa kot sem rekla se mu J... po domace tako za zmago kot poraz.

Kljub jezi, razočaranju itd... znajo nekateri vseeno tudi čestitat nasprotniku, nekateri pa nikoli. To je tista razlika.

ahaaa, slovenski nogometaši niso nikoli odrasli. user posted image

user posted image Mam pač rajši odrasle fante, sem mal prestara za otroke;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 19:45:36   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

http://www.dw.de/image/0,,17703764_303,00.jpg


hvala za sliko user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 19:49:22   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
Aja, pa to je tema ob pivu, sploh ne vem, zakaj se pregovarjam tu goruser posted image user posted image user posted image


user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Nogomet SP
13.6.2014 21:46:27   
petea
Aaaa,
začelo se je.

Nogometni prenosi ...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Nogomet SP
14.6.2014 4:46:45   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: ronja


Kljub jezi, razočaranju itd... znajo nekateri vseeno tudi čestitat nasprotniku, nekateri pa nikoli. To je tista razlika.

ahaaa, slovenski nogometaši niso nikoli odrasli. user posted image

user posted image Mam pač rajši odrasle fante, sem mal prestara za otroke;).

Midve tezko prideve skupiuser posted image , jaz odgovorim na prve besede, ti pa kasnej se 10 drugih stvari zraven prinesesuser posted image . Od pokazanja custev- jokanja (na katerega je sledil moj odgovor), smo prisli k cestitanju drugim. 2 razlicni stvari, prva se zgodi vsakemu sportniku, vsaj 1x v zivljenju, druga pa redkim sportnikom. Mislim da so res redki, ki ob porazu ne cestitajo drugim (pa to tudi ne ob vsakem porazu) in ce me spomin ne vara, so tudi jokice fuzbalerske podale roke zmagovalcem.
Bi blo res treba s tabo na sladoled al pivo, da bi o tem lahk s tabo razglabljaluser posted image , s tem pisanjem tu ne pridemo nikamoruser posted image , ob sladoledu/ pivu bi sigurno precej hitreje prisli skupaj. Saj se tudi zdaj v dolocenih stvareh strinjam s tabo, ampak vso tisto posplosevanje kar se zgodi po eni tekmi, v katero vlozis vse in se vec, v enem trenutku, ki ga ovekoveci kamera.... ce si kdaj bil vrhunski sportnik, gledas na te stvari cisto drugace, kot en laik, ki mu v zivljenju ni bila prioriteta sport.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Nogomet SP
14.6.2014 16:55:10   
ronja
ob sladoledu/ pivu bi sigurno precej hitreje prisli skupaj.

Sigurno:). Ravnokar pojedli kupo domačih sladoledov: kikirikijev, pina colada, marelični, višnjev, breskov, mangov, stračatela,... njamiuser posted image .

Ja, sem se nerodno izrazila prvič: jokcanje ni bilo mišljeno jokanje, ampak jamranje. Ne gre mi na živce izražanje čustev (to mi je simpatično), ampak to, da ne zmorejo po tekmi rečt: "bili so boljši, jebi ga, svaka jim čast", ampak da je vedno krivo nekaj drugega (sodniki, veter, whatever). Nič ni narobe, če pokritiziraš sojenje ali če poveš za dejavnike, ampak vse valit na to, se mi zdi pa otročje. Čisto ok mi je, če se zjokajo in rečejo, da so meli mal smole z ... (karkoli jih je pač oviralo), vendar da vseeno sprejmejo svoj del odgovornosti - to zelo cenim pri ljudeh, ne samo športnikih. Sploh pa cenim, če se uspejo kdaj veselit za koga drugega ali da vidiš, da imajo še kaj drugega v življenju (recimo da se mu smeje po porazu, ker je pač dobil dete;).

Ne mislim čestitanja s podajanjem roke, to verjetno res vsi naredijo, ker je pač tako treba. Mislila sem čestitanje v komentarjih za medije. In to veliko naših in tujih vrhunskih športnikov zmore in zna - sprejmejo svojo odgovornost in čestitajo nasprotniku za dobro igro, ne pa se samo repenčijo, kako ni fer, da so tako daleč prišli, zdaj pa ne morejo naprej. Zato se mi je zameril naš profesionalni fuzbal. A je zdaj bolj razumljivo?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Nogomet SP
14.6.2014 16:56:46   
ronja
jaz odgovorim na prve besede, ti pa kasnej se 10 drugih stvari zraven prineses

Vidiš, kako je takoj problem, če ne napišem vsega na dolgo in široko že taprvičuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Nogomet SP
14.6.2014 19:17:08   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ronja, se mi zdi da kaj takega lahko napise le nekdo, ki ni bil nikoli sportnik, kaj sele vrhunski sportnik. Ko vlozis toliko truda v nekaj, ko zivis samo za tisti trenutek- tekmo, ko se odpoves vsemu.... ko ti tekma nabije adrenalin v visave, ko izstopis iz stanja normalnega cloveka in das zadnji svoj atom moci v tekmo.... te preplavijo custva, taka ali drugacna. Ne mores se brzdat, ko ti pade vse dol. Noben od vrhunskih sportnikov ne zna prenest poraza (drugace ne bi toliko vlagal in bi se mu J.... po domace povedano), v vseh vre, le da en zna to dobro skrit glih tisto minuto, ko je pred kamero, od enega zahtevajo sponzorji, da ne sme pokazat custev, en se pac zjoce, drugi razjezi... saj konec koncev, ko adrenalin pade, ko se glava ohladi, se vec ali manj vsi sprijaznijo s porazom in gredo novim bojem nasproti.

Mi nismo neka huda fuzbalska familija, ampak vsaka taka velika tekma ima nek svoj car. Nekako kot kalbo opisujeuser posted image . Ceprav midva z malim nimava pojma o imenih igralcev, niti ekipahuser posted image , sva si izbrala svoje. Moji bodo brazilci- mi je vsec njihova zagretost in ljubezen do fuzbala, samba, barve, karnevali, od kar pomnim mi je bila vsec brazilija... nic fuzbalerskegauser posted image user posted image . Mali si je izbral argentino- ceprav je ta teden prvic slisal za to drzavo in se obcasno kdaj pozabi kak se pravilno izgovoriuser posted image . Moz pa bo navijal za nemcijo.

Podpis.
Gledamo nogomet. Tako familjarno oz. se družimo s prijatelji in imamo en vzrok, da tulimo pred TV- jemuser posted image .Drugače pa je tudi po moje tako kot pravi Hope. Športniki in njihovi navijači niso ene take mrzle ribe in jim obvladanje po tekmi in med njimi ni ravno jača stran.Pa to nima neke veze s tem, da se ne znajo nositi profesionalno. Vsaj kolikor jih jaz poznam in kolikor vem po sebi. Pri nas je sicer bolj doma rokomet, vendar tudi ostale športe radi gledamo. Kako je s tem, da te nese adrenalin vem tudi zato, ker ponavadi moj umirjeni in obvladani mož na rokometnih tekmah takšne zganja, da jaz velikokrat sedim kakšni dve vrsti za njim, da ne bi vedeli, da paševa skupajuser posted image Ker pa sem svoje čase tudi sama igrala v članski ekipi, vem, da med tekmo in takoj po njej ni trte mrte in se gre velikokrat krepko na nož. Kar pa še ne pomeni, da so tudi izven igrišča ti ljudje tako krvoločni. Večina tekm ima svoj epilog v afher partyu po tekmi in stran od kamer, ko so pa tako bolj kot ne vsi prijatelji.
Pred tem pa seveda v tej gorečnosti in evforiji ali razočaranju pade marsikatera krepka.

Ma ne moti me jokanje samo (ok, od trenerja pričakujem mal več kontorle, ampak me vseeno ne moti) - moti me vedno iskanje krivca drugje in smiljenje samemu sebi. Tega vsi vrhunski športniki ipak nimajo, da ne rečemo da ravno obratno: saj je bil Kauzer tudi jezen, da je sfalil una vratca, ampak je na to reagiral tako, da je naslednje leto zmagal povsod. In ni rekel, da je nefer ali da je ne vem kira reč naredila, da on tega ni speljal, ampak da se pač zgodi in nimaš kaj.



Ha, ha...Petrček je tudi eden takšen dinamitek. Tudi on ni vse tako lagano sportski prenesel, ko je šlo mimo vratc. Takoj po tekmi je v svojem razočaranju direktno v kamero nadrl vse tiste " kavčarje" , ki obsojajo takšne fejle kot je bil njegov in jih cinično povozil, da je takole , ležečki in molečki vse 4 od sebe lahko pametovatuser posted image . Pa da ne bo pomote. Iz prve roke lahko povem, da je čudovit človek, ki zna pokazati svoje veselje , razočaranje in vsa ostala čustva. Pravi športnik z veliko začetnico. Tudi takrat ko ni na vodi.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Nogomet SP
15.6.2014 12:15:42   
mojcaziga
Glede na to, da imam hudega nogometaša doma (ja, je bil rojen med SP 2002, ko je bila SLO prvič na SP user posted image ), sem se morala tako igre kot pravil kar hitro navaditi. 5 treningov tedensko + 2 tekmi tedensko, vsake tolko celodnevni turnirji, poleti kampi ipd... in seveda zdaj tudi SP. Do zdaj gledali vse tekme, tudi reprezentance precej dobro poznam in zanimivo, do zdaj napovedala skoraj vse izzide pravilno user posted image user posted image user posted image
Moram slediti, da lahko z malim debatirava ob kepici sladoleda.
Tako da pri nas bolj ati gleda, ker pač mora - ja, je računalničar, to so posebna vrsta user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Nogomet SP
15.6.2014 14:51:39   
malaMravljica
Go Go Brasil v napad na 6 zvezdico. Jo, jaz sem navijac Brazilije in to ze leta.
Ce pridejo v finale Nemcija in Brazilija bo pa nasa family prisla v dnevne novice, ker se znam jaz skregat na noz :-)
Pa vceraj Italija, superca ker smo lih v Italiji.
Men je to prvenstvo full fajn, sam ene tekme so tok pozno, to mi je malo smotano. Spremljamo vec al manj vsi v druzini, eni bolj gledamo, drugi pa nosijo rumeno zeleno barvo.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Nogomet SP
15.6.2014 15:06:32   
ronja
direktno v kamero nadrl vse tiste " kavčarje" , ki obsojajo takšne fejle kot je bil njegov in jih cinično povozil, da je takole , ležečki in molečki vse 4 od sebe lahko pametovat

S tem nimam problemov, to mi je čisto simpatiš:). Mam pa probleme, če bi rekel, da mu je nekdo nalašč vratca premaknil, čeprav mu jih ni, pa da je samo njemu veter pihal, pa da ostali nimajo pojma, samo on je mel pač smolo itd...;). Če se razjezi, če ljudje ne morejo sprejet, da se tudi najboljšim zgodi, da sfalijo vratca, mi je pa čisto ok.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Nogomet SP
15.6.2014 16:21:03   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Glede na to, da imam hudega nogometaša doma (ja, je bil rojen med SP 2002, ko je bila SLO prvič na SP user posted image ), sem se morala tako igre kot pravil kar hitro navaditi. 5 treningov tedensko + 2 tekmi tedensko, vsake tolko celodnevni turnirji, poleti kampi ipd... in seveda zdaj tudi SP. Do zdaj gledali vse tekme, tudi reprezentance precej dobro poznam in zanimivo, do zdaj napovedala skoraj vse izzide pravilno user posted image user posted image user posted image
Moram slediti, da lahko z malim debatirava ob kepici sladoleda.
Tako da pri nas bolj ati gleda, ker pač mora - ja, je računalničar, to so posebna vrsta user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

user posted image ja ja poleg in zaradi otrok začnemo marsikaj početi, kar prej nismo preveč zagreto delali. In kar naenkrat opaziš, da ob tem resnično uživaš.


Mam pa probleme, če bi rekel, da mu je nekdo nalašč vratca premaknil, čeprav mu jih ni, pa da je samo njemu veter pihal, pa da ostali nimajo pojma,

user posted image No kaj podobnega še nisem slišala reči nobenega športnika. Ponavadi se jezijo na sodnike, v smislu ne fer sojenja. Včasih upravičeno, spet drugič ne ravno. Meni je to nekako čisto normalno, ker so ob porazih igralci pač razočarani, v afektu, velikokrat ne čisto realni v svojih pogledih na rezultat...Mi je pa grozna velikokrat reakcija samih gledalcev ob takšnih in drugačnih rezultatih. To kričanje, skakanje v zrak in žvižganje s tribun je nekako še mala malica. Dogajajo se prave drame , za katere velikokrat sploh ne vemo.Naši člani so letos npr. gostovali pri čebularjih ( se opravičujem vsem umirjenim Ptujčanomuser posted image ) in so jih njihovi vročekrvni navijači dobesedno zalili z mastnimi pljunki. Za nameček, ker so kljub " prhi"zmagali, so zvečer v zadnjo šipo avtobusa fasali opeko in se domov pripeljali brez nje. Kolega, ki je nogometni sodnik in sodi na različnih tekmah je rekel, da če ne bi imel tako debele kože, da bi že zdavnaj vse pustil. V lanskem letu so mu v pol leta trikrat prerezali gume na avtu, po končani tekmi.
Sicer pa lahko vidimo kako se gredo šport velikokrat Viole in Dragonsi.
Mene osebno pa to veliko bolj moti. Še posebej zato, ker s tem navijači ne koristijo športnikom in jim niso v podporo, temveč v nekakšno breme in- hočeš, nočeš- v sramoto.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Nogomet SP
16.6.2014 22:20:11   
patrino
Še nekdo, ki bi baje z užitkom gledal SP v nogometu, če bi mu bilo dano. Kdo ve, kako se jutri obrne svet...

http://www.delo.si/sport/avtomoto/michael-schumacher-nic-vec-v-komi.html

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)


Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!