Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povišanje telesne teže po gonalu 10.6.2014 13:07:05
|
|
|
|
nelly208
|
Sem 5.dan z gonalom in nisem opazila povečanja teže, tehtala se sicer nisem, ampak kaj hitro opazim, če se zredim za kak kilogramček. Pa opažam, da nimam nekega apetita do sladkarij....to zame ni normalno Opazila sem edino to, da se mi pojavlja že tretji dan čuden izcedek, taki lepljiv žele, prozorne barve. Je mogoče katera imela isto?
|
|
|
|
RE: povišanje telesne teže po gonalu 10.6.2014 13:09:42
|
|
|
|
NikaAnna
|
nelly kar opisujes, se meni zdi podobno cervikalni sluzi, ki napoveduje ovulacijo, lahko da je to to Kar se pa povecanja teze tice - jaz sem bila samo zelo napihnjena, nisem pa dajala prevec na tezo, tako da niti ne vem ali sem se ravno v tistem casu kaj zredila.
|
|
RE: povišanje telesne teže po gonalu 10.6.2014 14:25:09
|
|
|
|
nelly208
|
NikaAnna tudi jaz sem pomislila na to, ampak se mi zdi malce prehitro. Sem 6.dan ciklusa. Izcedek je vsak dan večji, začel se je pa takoj po končani Če bi nakazoval ovulacijo pol to ni glih ok. Imam še 6 dni gonala.
|
|
|
|
RE: povišanje telesne teže po gonalu 10.6.2014 14:53:08
|
|
|
|
NikaAnna
|
hmmm, pojma nimam pol
|
|
RE: povišanje telesne teže po gonalu 13.6.2014 18:22:43
|
|
|
|
limonca*
|
Povečan izcedek je čist normalen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?