|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Astma
19.9.2005 8:53:05   
Katyusha
Zanima me če je na RR-ju še kakšna z astmo! Jaz jo namreč imam in me zanimajo izkušnje drugih.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Astma
19.9.2005 9:20:25   
Anonimen
Ja, jaz. Sicer mam bolj blago astmo, a sem mela med nosečnostjo kar težave, pa še do alergologa nisem mogla, ker sem krvavela in sem mogla počivat. Sem iz Trbovelj, alerg. mam pa v LJ.
Uporabljala sem Tafen, tablet pa nisem jedla in me je kar matralo, sploh proti večeru.
Kako pa je s tabo?

(odgovor članu Katyusha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Astma
19.9.2005 10:20:34   
Naja31
Jaz jo imam tudi, ampak ze v zelo blagi obliki. Uporabljam Ventolin po potrebi pa se to samo ob fizicnem naporu. V casu nosecnosti itak nisem nič športala, tako da tudi ventolina nisem rabila. Pa tudi nobenih težav nisem imela.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Astma
19.9.2005 10:34:20   
Anonimen
Pa lahko ventolin uporabljaš med nosečnostjo?
Ker jaz ga nisem upala, pa bi mi zelo prav prišel.
Mam namreč alergijo na pršico in morskega prašička in imam doma pršice in morskega prašička, ki ga ne morem dat stran....

(odgovor članu Katyusha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Astma
19.9.2005 12:26:08   
Katyusha
pa vidim da nisem sama
Jaz imam astmo od januarja letos. Sem pa imela kar dosti težav zaradi nje.potem pa se je stvar lepo umirila s pomočjo zdravil in ko sva s pulmologom komaj začela zniževat zdravila sem zvedela da sem noseča, seveda sem šla takoj k njemu da mi menja terapijo in sem tudi jaz dobila Tafen.
Približno tri tedne se mi je astma popolnoma umirila--juhu brez nobenih znakov. vendar sem zdaj že drugič prehlajena v dveh mesecih in mi že spet povzroča težave. Podnevi še gre ponoči pa me zelo duši in morem vstat.
Hothien Ventolin je dovoljen med nosečnostjo. Za otrokov razvoj je boljše da je astma pod "kontrolo" z zdravili, kot pa da povzroča težave ( dušenje, kašljanje, piskanje,....) in stojijo zdravila v omarci.

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Astma
19.9.2005 12:29:48   
Katyusha
Ops ma sem se razpisala.
pa še nekaj na žalost nimam astme zaradi alergije (bi vsaj lahko jemala zdravila za alergijo) ampak se mi poslabša vedno ko imam kakšno virusno obolenje (torej vsak prehlad in vsaka viroza mi jo poslabšata) takrat pa niti moja redna zdravila mi ne pomagajo ampak moram kar Ventolin vzet.

Lep dan želim vsem

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Astma
19.9.2005 12:31:06   
Katyusha
Ops ma sem se razpisala.
pa še nekaj na žalost nimam astme zaradi alergije (bi vsaj lahko jemala zdravila za alergijo) ampak se mi poslabša vedno ko imam kakšno virusno obolenje (torej vsak prehlad in vsaka viroza mi jo poslabšata, kar pa imam parkrat na leto ) takrat pa niti moja redna zdravila mi ne pomagajo ampak moram kar Ventolin vzet.

Lep dan želim vsem

en vsem

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Astma
19.9.2005 22:06:01   
Anonimen
Jaz sem pa na navodilih od Ventolina brala, da ni dobro ga uporabljati med nosečnostjo in ga nisem upala. Pa mi je zvečer rado piskalo v pljučih.
Zdej bom šla čim prej na kontrolo in bom povedala, da hočem na novo zanosit in kako naj ravnam potem z zdravili.
Ker zdaj nisem mogla it v LJ, ker sem mela bolniško in sem mogla počivat, ker sem krvavela. Tud nisem upala it, po tel. mi pa niso hotl velik povedat.
Tafen pa jaz že tko jemljem vsak dan, tko da sem samo to jemala.
Mam pa astmo že dve leti, probleme pa že ene 10 let po mojem.

(odgovor članu Katyusha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Astma
20.9.2005 8:04:22   
Katyusha
Meni je pulmolog rekel da lahko jemljem Ventolin po potrebi. Boljše je vzet Ventolin kot pa da imajo naše pomanjkanje kisika.

Na žalost skoraj vsa zdravila prehajajo skozi posteljico, torej tudi ta za astmo. ampak rajši tako kot pa da se dušimo, ......

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Astma
20.9.2005 8:13:08   
Katyusha
S tem ko sem rekla da je boljše vzet zdravila kot pa da se dušimo sem mislila predvsem na naše , ki čutijo da nas astma "mantra"
sem prej malo čudno napisala

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Astma
20.9.2005 9:32:48   
Katyusha
čeprav sem odkar sem noseča samo dvakrat vzela ventolin in ga skušam čim manj uporabljat-samo ko je res nujno. Si pa ob napadu skušam pomagat brez zdravil. ponavadi mi pomaga da grem na svež zrak.
težave pa imam predvsem ponoči, kaj pa ti??

Upam da ti bo čimprej uspelo zanosit in da ne boš imela težav z astmo. Kaj pa pred nosečnostjo, si imela tudi težave??

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Astma
20.9.2005 9:55:52   
kepica81
ojla KAtyusa .. ja tudi jaz imam astmo
pred enimi 4 meseci sem imela hud napad.. ampak se je stanje umirilo...
zdj nisem cutla nobenih poslabsanj,
ja, sm pa alergicna na miljon stvari, na prsico - ki mi dela najvec tezav, se je ohladilo in zato sva s fantom spet privlekla na plano deke... odeje
in vceraj zvecer sem spet piskala celo noc..
tko da morm spet pospravt deke in jit kupt eno veliiiko odejo za oba, bolj zimsko da naju ne bo zeblo

lep pozdravcek in lepo nosecnost ti zelim, cau

(odgovor članu Katyusha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?