|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 2:59:21   
BONI*
Zanima me, kdaj ste svoje dojenčke/otročke prvič peljali k zobozdravniku )na preventivni pregled)?
Luka ima pri 9 mes. 5 zobkov in se mi zdi, da bi bil že čas, da poiščemo kakšnega zobozdravnika. Tu pa se pojavi problemček. Niti sanja se mi ne, kam naj ga spoh peljem.
Ali slučajno kdo ve za kakšnega dobrega otoškega zobozdravnika v Ljubljani, po možnosti v občini Vič-Rudnik?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 8:15:06   
Natas@
Živjo,

meni je moja zobozdravnica predlagala naj gremo na Vič, samo sem pozabila h komu.

Bo verjetno katera druga vedla.

A danes pa ponočujete?

Lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 9:22:42   
Baby
Pri nas smo dobili vabilo ko je bila stara 1 leto! Imela pa je že 8 zobkov. Pri pediatrinji vprašaj, če je tudi pri vas taka praksa da dobiš vabilo za prvi pregled zobkov pri enem letu.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 10:06:28   
simona2
Mislim, da dobiste domov vabilo, ko je otrok star približno eno leto. Otroški zobar pa je v Zdravstvenem domu na Viču na Postojnski.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 12:23:15   
BONI*
Smo imeli ravno sistematki pregled pri 9 mesecih in sem našo pediatrinjo vprašala, kako je s tem, pa ni imela pojma . Sem ji povedala, da po nekod dobivajo vabila na dom, pa me je prav čukasto gledala, tako da ne vem. Dvomim, da je patronažna, ki je hodila ob rojstvu kaj urejala v zvezi z tem, ker una je bila pa tudi malo neresna za vse skupaj. Po moje se bomo morali kar sami znajti.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 13:13:48   
Bejba
Tudi mi smo dobili domov vabilo in to kar od treh zobozdravnikov (Šiška, MOste, Rudnik). Bili smo v Mostah in v Šentvidu (nekaj preko vez), pa smo rekli da bomo šli še na Rudnik pogledat, ker nam je to najbližje in se bomo potem odločili kam bomo hodili. Zaenkrat mi še nobena zobarca ni bila posebej ok za mojega sončka. 26.10. smo naročeni na Rudniku in tako ti lahko šele takrat povem kako je.
Uživajte.

LP; Bejba

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   otroški zobozdravnik
19.9.2005 22:45:38   
ninocka
Mi je zadnjic lih sestricna razlagala, kako je s tem zobarjem. Baje obstaja (nepisano) pravilo, da mora patronazna sestra obvestit zobarja, da se je rodil nov otrocek, oni si to zabelezjo in potem ti posljejo vabilo. Zvedla je pa to od zobarce, ko je prvic peljala malega na pregled.
Ampak vsepovsod tega ne delajo (ceprav bi mogle) in potem moras sam iskat zobarja, ki ga je pa tud zelo tezko dobit .

Dobr, da ste me spomnle, moram poklicat patronazno in vprasat kako je s tem, drugac bom pa na naslednjem pregledu pediatrinjo vprasala.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   otroški zobozdravnik
20.9.2005 9:44:46   
niki5
Meni je patronažna dala brošuro o zobkih in naslov zobozdravnika. Rekla naj v priliki pokličem in se naročim. Moj starejši ima super zobozdravnico, katera spada pod ZD Šiška, dela pa na OŠ. Res je zelo nežna in prijetna. Na začetku smo imeli težave in smo 3x zastonj prišli ker ni hotel sodelovati, ko pa smo prebili led pa od takrat nima več težav. Tako da sem ji res hvaležna, da je s svojim pristopom oz ne na silo dosegla, da otrok nima strahu.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?