Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 17:33:08
|
|
|
|
nejcko
|
Evo, mi razvajene riti, gremo letos prvič kampirat (mobilen hiške ne štejejo ) s šotorom. Jaz in otroci dobesedno prvič v življenju. Gremo novim zmagam naproti
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 18:47:10
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Evo, mi razvajene riti, gremo letos prvič kampirat (mobilen hiške ne štejejo ) s šotorom. Jaz in otroci dobesedno prvič v življenju. Gremo novim zmagam naproti Mi smo se pa soglasno z leti raskomotili.... ina navelicali spanja v sotorih.. Ceravno, ko dobro pomislis ima tisto jutranje bujenje v sotoru ali na plazi svoj car... na plazici pod "kitom" (http://www.panoramio.com/photo/35588385) lahko postavis sotor - pazis na plimo, da te ne opere med spanjem:) Ni ga lepsega ko odpres oci in zagledas plazo, morje, plazo, morje in samo plazo in morje... komaj cakam..... P.S. Samo ne komliciraj in imeli se boste odlicno. Za pravo dozivetje kampiranja pa se prosim izogibajte kampom s parcelacijami, pralnimi stroji itn.. pojdite v divjino... ni ga lepsega - imas tiste kuhalnike na plin, ki ga lahko premontiras v lampo na plin... vse zgodbe imajo drugacen okus ob taksni lampici :)
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 2.6.2014 18:49:27 >
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 19:07:47
|
|
|
|
nejcko
|
Najbolj zanimivo bo, da naša prva kamp destinacija ni morje, poseben čar pa bo dodala dokaj nerazvita država. Saj pravim, korajža velja
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 19:36:54
|
|
|
|
al1*
|
Mi tudi najraje kampiramo. Ne kompliciramo, nimamo hladilnika, šotor ravno dovolj za nas štiri. Je pa oprema za kampiranje kar draga, ko vse sešteješ. Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena, je fajn, da je šotor kvaliteten, ostalo pa kupuješ vsako leto nekaj. Komot smo toliko, da če je zelo mrzlo ali deževno, gremo v apartmaje/hotel. Ponavadi se vsake tri ali štiri dni selimo. Letos bomo malo kombinirali - šotor in moteli, ker pač gremo v takšno državo.
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 19:38:11
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena?
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 20:06:38
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena? somalija recimo....
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 20:09:30
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena? somalija recimo.... Glej kvadratek "climate": http://www.climate-zone.com/climate/somalia/
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 20:15:24
|
|
|
|
RIJA*
|
te pa Angelina laže, je prejšnjič v enem filmu rekla,da v somaliji že 3 leta ni deževalo....
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 20:16:08
|
|
|
|
Kerensa
|
Angelini verjameš?
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 20:24:30
|
|
|
|
RIJA*
|
ne ravno sem bolj na scenariste računala
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 21:01:15
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Najbolj zanimivo bo, da naša prva kamp destinacija ni morje, poseben čar pa bo dodala dokaj nerazvita država. Saj pravim, korajža velja Drzim pesti za pozitivno izkusnjo :)
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 21:02:12
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena? Grcija. na par let orng nevihta in to je to....
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2014 21:06:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 21:09:54
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN sm že našla nadležišča v akciji, ker js mam resne težave z kolki in res nemorem spat na blazini, sploh pa kkšn turbo maximus al kaj je uno, sm ga dvakrat mela pa sm sred noči pumpala in ne nimamo karavana ampak res mali avto tko da to odpade. šotor pa bomo vzeli tastar in upajmo na lepo vreme , se že veselim te nove izkušnje, tamal bo pa itak čist happy :) Otroci definitivno uzivajo v kempu. Pa se tebis e bo priljubil.. cel dan v kopalkah in nobenega urnika... preoblacenja, hoje na plazo...
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 21:14:40
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN sm že našla nadležišča v akciji, ker js mam resne težave z kolki in res nemorem spat na blazini, sploh pa kkšn turbo maximus al kaj je uno, sm ga dvakrat mela pa sm sred noči pumpala in ne nimamo karavana ampak res mali avto tko da to odpade. šotor pa bomo vzeli tastar in upajmo na lepo vreme , se že veselim te nove izkušnje, tamal bo pa itak čist happy :) če se ne motim si noseča... js ti toplo priporočam, da vzameš kakšen višinsko normalen stol... mene je to najbolj jeb*** ker smo pozabil in smo mel sam une tamičkene, pa potleh pa po kamnih sedet... res en okrnk stol, da se ti ne bo treba z viličarjem pobirat s tal...
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 2.6.2014 21:17:05 >
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 2.6.2014 21:18:24
|
|
|
|
alda
|
Kamp je zakon!! kampiramo že ziher 15let, sine že od svojga 10.meseca. Mi imamo karavan in bi lahko marsikaj s sabo vzeli, samo sem se k sreči naučila, da itak pol stvari peljem s sabo samo na "počitnice",ker jih dejansko ne potrebujemo in pa tudi ni nič hudega če imaš s sabo manj oblačil, saj si itak skoraj ves dan v kopalkah ali pa oblekci za na plažo
< Sporočilo je popravil alda -- 2.6.2014 21:19:07 >
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2014 11:06:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 6.6.2014 12:32:32
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin cel dan v kopalkah in nobenega urnika Kakor pri meni doma poleti.
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 6.6.2014 13:41:31
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena? sejšeli
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 6.6.2014 15:44:52
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: al1* Če greš nekam, kjer je možnost tudi slabega vremena A je kje možnost, da ni slabega vremena? sejšeli grem naslednje leto
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 6.6.2014 20:19:38
|
|
|
|
nusi
|
mi se za enkrat držimo Hrvaške, apartma blizu morja in obvezno plaža z veliko sence. To, da je trgovina blizu in ni treba vsak dan v avto je seveda velik plus, ni pa nujno. Cena nam je pomembna, samo ne toliko, da bi bili nastanjeni kilometer od plaže npr , pač poiščem čim cenejšo varianto, ki še ustreza našim zahtevam glede dopusta. Smo pa tudi za kampe, ampak za prikolice, v šotoru si nas čisto ne predstavljam, čeprav mislim, da bi se ob lepem vremenu lahko zabavli.
< Sporočilo je popravil nusi -- 6.6.2014 20:20:14 >
|
|
|
|
RE: dopust- kaj pretehta vašo odločitev 6.6.2014 21:23:02
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: mateyka sejšeli grem naslednje leto you lucky gal
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?