Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 21:51:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
to so tiste majhne zelene flaške? mi jih tud uporabljamo, mulc prihaja iz šole čist počečkan, kot da nima zvezka
pa flaška za lepilo tud odstrani madeže
edino rje nisem spravila s hlač
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 22:48:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, tiste zelene, ki so vsaka za svojo vrsto madeža. Krvi pa nisem spravila ven, verjetno zato, ker je bila majica prej že enkrat oprana.
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:12:53
|
|
|
|
snorlax
|
Kri spraviš enostavno s cot tako, da coto zmočiš, posoliš madež (pa če se še tako smešno sliši), malo pustiš in spereš z mrzlo vodo.
Veliko uspeha pri čiščenju madežev!
L.p.
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:17:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja sej, če to takoj narediš, resnično pali! Jaz sem pa nekaj mečkala in se je že zasušilo, pol sem pa pozabila na to in dala majico prat kar tako .
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 18.9.2005 23:21:30
|
|
|
|
Baldi
|
Pri na studi deluje...odstrani sledove kemičnega svinčnika in krvi...pa še par drugi reči...ja, kar nekaj flašk za različne vrste madežev imava v predalu...za banane in korenje pa ni rešitve
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 6:05:53
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni se pa banane ne zdijo problematične. Jih namažem z Beckmannom - tista z rumeno krtačko, dam še Vanish v stroj in je šla do zdaj vedno ven.
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 7:35:07
|
|
|
|
soncece24
|
Joooooooj, a obstaja ta tajfl tud za bučno olje? v soboto smo meli kosilo in sem na taščin bel prt spravla bučno olje , pa bi ga rada ven dobila?? sam kak. nisem pa še oprala, ampak sem ga v radensko namočla. pa konc tedna pride z morja, pa me zadavi, če bo to vidla.
|
|
|
|
Madež od kulija je šel ven z ... 19.9.2005 20:48:39
|
|
|
|
Anja**
|
Kaj pa meggllio (al nekak tak se napise). Je pa giftno rumene barve? Se smir in motorno olje gre dol :-)
|
|
|
|
RE: Madež od kulija je šel ven z ... 24.9.2005 23:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, dr, beckmann je res fajn za vse madeže. Brošuro dobite v DM ali TUŠ drog.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?