ronja
|
Midva se nisva, sta se pa svak in svakinja poročila, ko sta imela že otroke, prav tako sva midva že imela otroke in ker je bila poroka v zelo strogem družinskem krogu, je bilo skoraj polovica vseh povabljenih še predšolskih:D. Mi smo se meli na sami poroki vsi zelo fajn:), sta pa prilagodila poroko tako, da ni bil problem tudi za otroke: - ko izbirate gostilno, izberite tako, da ima igrala za otroke - ko izbirata datum, izberita takega, ko je manj možnosti za dež (ok, saj verjetno si nihče ne želi dežja na poroki, ampak pri otrocih je malo bolj tečno, če morajo bit v gostilni not ves čas na miru - ker ne bojo:D) - ko se menita za ceremonijo, omenita, da bojo mali otroci in če lahko ne traja predolgo, da ne bojo začeli vmes tečnarit - če imata ceremonijo na prostem (na gradu ni problem, je dvorana), je fajn met backup plan, če bi slučajno fejst deževalo. Na poroki prijateljev, ki je bila na krasni lokaciji, super datum, tudi otroci (njun in naši), se je namreč ulilo, da je nevesti in priči med samo ceremonijo tekla voda dobesedno v obleko in sta se mi prav zasmilili, ko ju je vsakič zmrazilo, ko ju je mrzel curek zalil... Otroci so bili sicer tudi tam ok, samo malo bolj jih je bilo treba lovit, ker je bilo pač notri malo prostora, saj je bilo vse mišljeno zunaj,potem je bila pa taka nevihta, da smo se vsi pač stiskali v mali sobici:). Vseeno je bilo fajn, samo bi jima privoščila malo lepše vreme. Če se odločita za piknik varianto, kar se mi zdi super, pa je fajn met mogoče nekje blizu: - pokrit del, če bi bil tež - tekočo vodo, da si bojo mali gostje lahko umivali roke, previjali ritke itd... Res nimam pojma o porokah, samo na to bi sama pazila, če bi prirejala nekaj, kjer bojo tamali:).