|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaskbljena
18.9.2005 18:31:31   
toktok
Pozdravljene,
v tem mesecu se mi je po ovulaciji pojavil rjav izcedek (ne krvav), ki traja še danes. (danes je 10 dan po ovulaciji). Izcedka ni veliko, vendar ravno toliko da moram nositi dnevni vložek. Ker si želim nosečnosti imam vprašanje- ali bi bilo kljub izcedku moč zanositi? Teoretično: ali bi bila takšna nosečnost kaj bolj rizična oz. ali obstaja večja verjetnost za SS? Ima katera izkusnje? Res je, da sem prejsni mesec se jemala KT, pa vendar sem bila pri G, ki je rekla da se kaže lepa ovulacija in da je tudi m. sluznica okej in da naj ne skrbim ce zanosim prej kot v 3 mesecih-in smo šli s polno paro na delo! Zdaj pa ta rjava packa, ki mw živcira, M pa pride ali pa ne- ta teden...Nasveti prosim. THX
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zaskbljena
18.9.2005 20:02:07   
Jančika_
Če si prejšnji mesec še jemala KT, ni izcedek nič nenavadnega. Mogoče bo še malo trajalo, da se zadeve uredijo. Glede ostalega ti bo pa verjeno najbolje odgovoril dr. Pušenjak na Monu.

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zaskbljena
18.9.2005 20:58:08   
toktok
Jančika, hvala. Tudi Pušenjak je bil že deležen mojega vprašanja, pa mi ni nič pametnega odgovoril. Pravzaprav kot dostkrat: Možno. KOt da mi to v teh momentih, ko sem ze malo sita tega packanja kaj pomeni. Upam, da se mi to dogaja edinič in da bom kmalu ...

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zaskbljena
19.9.2005 8:15:05   
toktok
Danes ponoci je prisla moja prava 1.M po prenehanju KT Ze po 28 dneh in sem VESELA-da je tako hitro prisla (pred KT je bila na 32 dni) in da se je koncala skrb zaradi rj. izcedka! In gremo v nove, prave, sproščene boje!!

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zaskbljena
20.9.2005 9:42:46   
toktok
in nadaljujem post od vceraj: ZA POSRAT! Tale moja M bo mene ob zivce spravla. Zacelo se je v nedeljo zvecer, ko me je ene dvakrat spiknilo in je pritekla kaplja krvi, nato pa zjutraj se ena ali dve...pa malo me je v trebuhu bolelo. ze od vceraj zjutraj pa popolnoma NIC! niti nic izcedka niti nic krvi....Pa menda ni bila vgnezditvena? Ovulacijo sem imela tam okoli 9.9..? POcasi postajam paranoicna

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zaskbljena
20.9.2005 10:36:21   
ur+sa
pozdravljena toktok. tudi meni se je to zgodilo prejsnjo M, dobila sem jo v pon. in to le dve kapji, nato pa se u torek ene dve kaplji, potem je pa ni bilo vec tisti mesec. tudi jaz nevem kaj bi to bilo? sedaj pa je bila tudi taka slaba, toliko,da se uporabila in malo umazala dnevni vlozek.?tudi jaz bi rabila odgovore na to.

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zaskbljena
20.9.2005 12:05:36   
mojca32
Kaj pa če sta res noseči? Spomnim se, da sem pri prvi nosečnosti tudi jaz malo zakrvavela in potem ni bilo nič. Jajčniki so me pa tako boleli ko sto . In sem si govorila sej bo, ne more bit druzga če me tok bolijo. Na srečo sem imela potem reden pregled pr ginekologu in izvedela sem da sem .

Jaz bi na vajinem mestu naredila test.

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zaskbljena
20.9.2005 21:51:20   
toktok
naredila test-zaenkrat neg...

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zaskbljena
21.9.2005 20:34:33   
Urša76
mhm, toktok...
prebrala, pa upam, da bo kaj dobrega iz tegale...

good luck!!!
urša

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zaskbljena
21.9.2005 21:24:32   
toktok
tudi jaz upam

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zaskbljena
22.9.2005 8:10:44   
enaena
jaz bi vaju nekaj vprašala: kakšno pa imata zdaj jutranjo temperaturo? ali je kaj povišana?

lp enaena

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   zaskbljena
22.9.2005 8:12:28   
Lili2
jst sem mela iste težave in sem šla h G, odkrila mi je vodeno cisto na jajčniku. Ne vem morda gre za isto stvar?

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   zaskbljena
22.9.2005 8:28:19   
toktok
tako, jaz sem koncno dobila M, ob 2h ponoci...zdaj pa uliva

(odgovor članu toktok)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?