|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa kreme proti celulitu?
18.9.2005 10:52:46   
Anonimen
Vedno govorite le o kremah proti strijam, mene pa zanima kakšne so vaše izkušnje pri kremah proti celulitu?
Jaz sem že mela kremo Vichy Liposine, pa mi razen minus pet jurjev v denarnici, ni glih kej pomagala.
Kaj pa ve uporabljate?
Kako pa je s temi kremami potem v nosečnosti?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
18.9.2005 11:08:30   
Marogica
Na srečo nimam pri svojih 39 ne strij ne celulita. Sem pa mišljenja, da ne pomagajo, ker če bi, bi po logiki vsaka kupila eno kremo, pa bi celulit izginil. Torej bi kozmetična idustrija kaj hitro propadla, saj bi prodala zelo malo. Mislim, da lahko s pravilno prehrano in telovadbo marsikaj narediš proti celulitu, pa tudi kreme lahko zavirajo širjenje celulita. Vendar je rezultt viden samo pod mikroskopom(sem gledala reportažo o tem na nemški tv)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2005 11:09:27   
anajmad
Jst zmeraj uporabljam kolekcijo od Afrodite in sem zmeraj zadovoljna z njo.Sedaj v nosečnosti se po trebuhu ne mažem,ne peeling izvajam,ampak po ostalih "kritičnih delih" pa.
Tudi proti strijam imam od iste firme in lahko rečem,cenovno je bolj ugodna in bolj efektivna,kot od ostalih tujih krem.
en lp D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2005 12:23:23   
SašaR
Jaz sem bila z Vichyjevo zadovoljna. Mi je ful pomagala, sam po štirih mesecih bi bilo treba iti znova.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2005 12:29:53   
JASNA D
Nočem, da me zgrizete in napadete, povem vam pa (tako, čisto laično in po ogledu nekaj dokumentarcev na te teme), da so razne kremice in podobne zadeve, zgolj in samo metanje denarja skozi okno. Zdrava prehrana in gibanje (pač telovadba in podobno) po moje še največ pripomoreta k zmanjšanju celulita, strije so pa drugačna nadloga. Ene imajo bolj, druge manj prožno kožo, res pa je, da v primernih količinah kakšno olje verjetno res ne škodi. Poznam punce, ki so na sebe zmetale že na kilograme vseh teh preparatov, pa imajo celulit in strije za izvažat, jaz nisem uporabljala ničesar (v 1. nosečnosti mandljevo olje za bušija ene parkrat), pa nimam veliko strij (po trebuhu nobene, na bedrcah pa ene štiri, pet...).

Tako da, če vam ni škoda denarja, pač mažite in vtirajte, pomagalo kaj dosti po moje ne bo....

Jaz pa bom teh nekaj strij in par blazinic preživela.

Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2005 12:38:46   
Anonimen
Še bolj kot telovadba in pravilna prehrana, pa pomagajo geni. Prinas celulita skoraj ne poznamo: ne mama, ne jaz, ne moji dve sestri. Pa nismo nič kaj mahnjene na zdravo prehrano, žal, niti telovadimo ne kaj preveč. Kar je nujno - kakšen sprehod, jaz pa še trebušnjake zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2005 12:43:46   
babylove
Zadnje kreme proti celulitu so prav zares učinkovite, ker delujejo globinsko. Ugotovitev je rezultat analiz neodvisnega francoskega instituta in je bila objavljena pri vecernem dnevniku. S seboj je prinesla polemiko s strani strokovne javnosti, češ da bo treba tovrstne kreme zaradi globinskega učinka na telo prerazporediti med zdravila in ne več v kozmetično skupino produktov, za katero je bistvena lastnost površinsko delovanje. Predmet analize so bile Vichy (Liposine), Roc, Elancyl (Liporeducteur) in druge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2005 17:54:01   
SašaR
V bistvu imamo pri nas v družini celulit in sem vedela da me bo doletel. Doletel me je ko sem šla iz srednje šole na faks, kjer sem se manj gibala - takrat se je pojavil. Potem pa nobena telovadba ni več pomagala pa sem hodila na fitnes 2-3x na teden, poleti še kolo ali rolerji, pozimi smučanje, in veliko hoje čez vse leto.
Lani pa sem za foro kupila Vichyjevo kremo in je pomagala da je stvar zgladila, vendar se je potrebno zavedati, da se tega ne da rešiti. Ko ga enkrat imaš ga imaš za vedno, kreme samo lepšajo njegov izgled.

Kar se pa strij tiče, sem jih tudi enkrat že v osnovni šoli dobila, ker sem se malo zredila (stegna, zadnjica) in se jih tudi nisem več rešila. Sedaj se mažem z mandljevim oljem in upam da jih pridelam čimmanj.
Tudi to je odvisno od genov.

Sem mal zatežila a mislim da proti celulitu res pomagajo.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2005 20:38:48   
kapica
Tudi jaz imam malo negativno mnenje o tem. Sem enkrat ali celo dvakrat kupila eno kremo, sedaj ne bi vec vedela kako se imenuje. In kaj mi je to prineslo? Nic . Sele ko sem zacela telovadit in malo migat sem videla kako se celulita da lepo resit oz. ga vsaj super zmanjsat .
Z tisto kremo sem si samo svojo lenobo podpirala, ne kupim vec kaksne in tudi priporocam kaj posebej ne. Malo migat in telovadit, pa bo celulita tudi manj .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2005 7:43:19   
čebelica maja
A je možno, da sem dobila celolit od kontracepcijskih tablet. Ravno včeraj sem se gledala v ogledalo in me je skoraj kap. Tabletke jemljem pol leta, celulita pa prej nisem imela, zdaj pa se ga že malo vidi. A so zato krive tabletke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2005 8:14:33   
Seven*
čebelica maja je napisal/a:

A je možno, da sem dobila celolit od kontracepcijskih tablet. Ravno včeraj sem se gledala v ogledalo in me je skoraj kap. Tabletke jemljem pol leta, celulita pa prej nisem imela, zdaj pa se ga že malo vidi. A so zato krive tabletke?

Seveda je mozno. KT zadrzujejo vodo v telesu, zmanjsana je cirkulacija v podkoznem tkivu in posledicno pride do nastanka celulita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?