|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lejt najt šoping
24.3.2014 16:32:38   
LuLu
imam nekaj znamk nagledanih, ki me niso še razočarale. Ker pa imajo svojo ceno, čakam na popuste. Ampak, če bom čakala, da bodo te stvari znižane -60, 70 tudi 50%... jih nikoli ne bom imela. Prodajalci že vedo kdaj, kaj in koliko znižat.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.3.2014 18:35:21   
Jabček

IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa

Res zanimivo, kako padamo na %. Velikokrat se sploh ne pogleda cene, važno, da je -60%, pa četudi je že v osnovi višja cena. Ne govorim za nobeno konkretno znamko,ampak to opažam v vsakdanjem življenju

A dej no, tako lahko me pa tudi ne morejo peljati na led. Pa saj menda znam racunat in recimo vsaj na uc vem koliko je bila prej cena. Mislim ene 2x na sezono grem skoz recimo Intersport, pa vem, da stane moska bombazna Adidas trenerka 50€, pa Nike majica 29,90. Pol bolj tezko dvignejo ceno, pa ja nimamo spomina zlate ribice. Pa tut ne kupujem glih zato, ker je znizano, ampak ker ali v Danem trenutku rabim ali predvidevam, da bom potrebovala (cevji izkljuceni). Recimo zdaj je blo pametno kupovat sportne kopalke, ker se trgovci zelijo znebit lanske zaloge in so res poceni. Pa bunde, pa zimske cevlje. Skoraj vse je -70%.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.3.2014 7:55:05   
petea
IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Res zanimivo, kako padamo na %. Velikokrat se sploh ne pogleda cene, važno, da je -60%, pa četudi je že v osnovi višja cena. Ne govorim za nobeno konkretno znamko,ampak to opažam v vsakdanjem življenju

A dej no, tako lahko me pa tudi ne morejo peljati na led. Pa saj menda znam racunat in recimo vsaj na uc vem koliko je bila prej cena. Mislim ene 2x na sezono grem skoz recimo Intersport, pa vem, da stane moska bombazna Adidas trenerka 50€, pa Nike majica 29,90. Pol bolj tezko dvignejo ceno, pa ja nimamo spomina zlate ribice. Pa tut ne kupujem glih zato, ker je znizano, ampak ker ali v Danem trenutku rabim ali predvidevam, da bom potrebovala (cevji izkljuceni). Recimo zdaj je blo pametno kupovat sportne kopalke, ker se trgovci zelijo znebit lanske zaloge in so res poceni. Pa bunde, pa zimske cevlje. Skoraj vse je -70%.

Jabček,
po mojem pipapopa ne misli toliko na sedanje razprodaje oblačil, ampak druge akcije, s katerimi nas trgovci privabljajo v trgovino - npr.: se cena sira najprej zviša, nato pa na veliko oglašujejo, da je v akciji znižan za - x y %.
In ker mnogi vseeno nimamo v glavi vseh cen vseh izdelkov v vseh trgovinah, vsaj občasno 'pademo' na takšne ponudbe.

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.3.2014 8:41:55   
Jabček
Petea, ok, s tem se strinjam. Čeravno pri hrani se da največ prišparat, da kupiš zgolj to, kar rabiš - potem tudi ni toliko neodvečnega odpada. Če pa kaj, me pa srce boli, če hrano stran mečem...

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.3.2014 8:50:40   
petea
Čeravno pri hrani se da največ prišparat, da kupiš zgolj to, kar rabiš

In potem vidiš v trgovini, da imajo ljudje zvrhano polne vozičke ...

Pri sebi opažam, da še vedno kupujemo preveč. A se izboljšujemo ...

Na akcije pa zelo rada padam ... user posted image če zaradi drugega ne, pa si tako privoščim kakšno stvar, ki me mika, a si je po redni ceni najverjetneje ne bi privoščila. user posted image

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.3.2014 9:36:51   
pipapopa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

no ja... ni glih tako preprosto user posted image
jaz ne nakupujem tako

ja je, tako preprosto user posted image sem v tem poslu in to občutim vsakodnevno na svoji koži. ne rečem, da so pa sedaj vsi taki, ampak 90% ljudi pogleda koliko % je prihranil, ne koliko je plačal za izdelek

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.3.2014 9:40:36   
pipapopa

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Jabček,
po mojem pipapopa ne misli toliko na sedanje razprodaje oblačil, ampak druge akcije, s katerimi nas trgovci privabljajo v trgovino - npr.: se cena sira najprej zviša, nato pa na veliko oglašujejo, da je v akciji znižan za - x y %.
In ker mnogi vseeno nimamo v glavi vseh cen vseh izdelkov v vseh trgovinah, vsaj občasno 'pademo' na takšne ponudbe.

petea zadela si bistvo mojega postauser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.3.2014 10:15:08   
asyka
Točno tole finto, sva midva zadnjič našla v trgovini. Kupovala sva sesalce in ker trgovin ni veliko, sva obdelala 3 večje, ki sesalce ponujajo tukaj v okolici. V eni izmed njih so imeli ceno pri sesalcu 159€ znižano za 20% in tako velik napis akcija. V preostalih 2 trgovinah pa je bila ta akcijska cena redna cena. Ko sva malo prodajalki omenila, da zakaj nategujejo folk, da imajo izdelek v akciji, če pa je v drugih trgovinah takšna redna cena, se je nasmehnila in rekla, da to imajo oni akcijo ostali so se pa z redno ceno prilagodili. Zdaj pa kupi to, če vrjamešuser posted image . Naj omenim še, da nama je prodajalka ta sesalec ponujala kot najbolj prodajan produkt v njihovi trgovini ta hip... le zakaj...

Da ne omenjam največjega šoka, ki sem ga letos na razprodajah doživela. Moj si je že lani ogledoval eno bundo, ki je stala 80€, pa je takrat rekel, da bo počakal če bo sploh huda zima, da jo bo rabil. Na njo je potem pozabil, dokler ne greva zadnjič v istro trgovino in so imeli 3 kose te bunde znižane na 9€!!!. Potem samo vemo kako visoke so prvotne cene, da je trgovec še pri teh 9€ verjetno pokril vsaj stroške nabave te bunde...

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.3.2014 10:48:58   
Jabček
Ja, marže so itak visoke.

Da ne bi o maržah na kruh user posted image

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.3.2014 16:37:44   
LuLu

vse lepo in prav, razumemo verjetno vse... ampak kake veze ima to z lejt najt šopingom? user posted image

jaz je ne vidim, ker sem imela nagledane izdelke, le čakala sem vaše izkušnje in višino popusta. In ne padem na -30%, ker je še vedno precenjeno blago...

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.3.2014 17:07:03   
pipapopa

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

vse lepo in prav, razumemo verjetno vse... ampak kake veze ima to z lejt najt šopingom? user posted image

jaz je ne vidim, ker sem imela nagledane izdelke, le čakala sem vaše izkušnje in višino popusta. In ne padem na -30%, ker je še vedno precenjeno blago...

lulu mišljeno je bilo na splošno, kot opazka. ne na takšne popuste, razprodaje,.. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.3.2014 18:11:23   
Stanislava_

ne rečem, da so pa sedaj vsi taki, ampak 90% ljudi pogleda koliko % je prihranil, ne koliko je plačal za izdelek

Se mi zdi, da se je to razmerje spremenilo v prid temu, da vemo, koliko plačamo.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kupček
Miška2006

Kdaj ste opustili podiranje kupčka? Pri dopolnjenem...

1 mesecu (16%)

2 mesecih (5%)

3 mesecih (16%)

4 mesecih (13%)

5 mesecih (11%)

po 6 mesecu (38%)

Število vseh glasov: 505

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!