|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček v 27.tednu
17.9.2005 19:38:46   
lidija74
Lep deževen pozdrav!
Mene pa muči mogoče eno "neumno" vprašanje !
Sem v 27.tednu (rok imam 21.12.)in me skrbi ,da imam premajhen trebušček.Moja sodelavka,ki ima rok konec januarja,pa ima neprimerno večji in bolj okrogel trebušček kot jaz ! Ali je tu kakšno merilo? Sama se s tem neprimerno obremenjujem !
Pa še nekaj me zanima:recimo moje punčke danes skoraj cel dan ne čutim.Ali je to kaj narobe ? Ali je mogoče krivo vreme??? Drugače je bilo na pregledih vse ok!!! Pa tudi prejšnje dni je bila zelo aktivna!!!
Če se pa vležem na bok,pa kot da ji to ne paše!
Lepo prosim za odgovor !!
Lp Lidija ,27.teden
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebušček v 27.tednu
17.9.2005 20:39:52   
mml
Trebuščki so zelo, zelo različni, tako da ni nobenegarazloga za skrb. Sploh so pa večinoma večji v drugi nosečnosti kot v prvi in odvisni od posameznika...Tile prebivalci v naših trebuhih so pa kakšen dan bolj in kakšen dan manj aktivni, lahko tudi da se je tvoja pikica obrnila in brca danes bolj nazaj in jo zato slabše čutiš, pomembno je, da jo čutiš.
Predvsem pa ne skrbi prehudo, če pa je res cel dan nič ne čutiš, je pa pametno, da se greš pokazat h ginekologu.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebušček v 27.tednu
17.9.2005 20:45:16   
XXYY
Živjo Lidija74!

Zaradi trebuška se ne sekiraj. Jaz sem v 26. tednu (rok imam 23.12.) in imam tak trebušek, kot da sem v 4 mesecu, a ne v 6 mesecu in pol. Mislim, da nam, ki se nam ne vidi buši, ga nosimo bolj v križu. Ker jaz sem se tudi bolj zredila v rit in boke, kakor pa v trebuh. Tako, da se ne sekiraj preveč zaradi bušija.

Zaradi bebice je pa tko. Mislim, da imajo tudi oni kdaj bolj čuden dan, da so bolj leni. Včasih so pa tolk živahni, da misliš da bo ven padu. To je normalno. Bo pa jutri zato bolj aktivna. Če pa je še jutri ne boš čutila, pol pa pejt rajši k svoji G., da ne bi bilo pol kaj narobe. Ker en dan je lahko mirno, dva je pa že kriza!

No, sporoč, če je kaj bolj aktivna. Čao.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebušček v 27.tednu
18.9.2005 9:10:02   
Yasminka
Oj Lidija!
Tudi jaz potujem tja proti 26 tednu. Moj buši ni glih velik, saj se je pikica obrnila v križ.
Moram rečt, da tale moja zadnje čase bolj malo brca (jo ne čutim cel dan, potem pa se zvečer rahlo aktivira). G me je pomirila, da je to pač zaradi lege. Naredila je UZ, kjer se je lepo videlo da neprestano brca in boksa, samo jaz tega sploh nisem čutila.
Pojdi se pokazat k G.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebušček v 27.tednu
18.9.2005 10:26:12   
arielca
Glede obsega trebuščka se ti res ni potrebno sekirat. Je pač tak kot je in na to nimaš vpliva. Mene tut sprašujejo, če pikico v torbi na rami nosim ...

Pikica je pa vsak dan aktivna, samo včasih gibe in brce čutiš bolj intenzino, včasih pa manj. Odvisno, kako se je postavila v trebuhu. Če e elo skrbi pa pojdi h G, da te pomiri.

Srečno!

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Trebušček v 27.tednu
18.9.2005 17:34:05   
šnucika
moj buši je zjutraj prav luškan... ...potem pa ,ko kaj pojem postane balon,ko se zgoraj še želodec napihne.
Imam pa občutek,da je zadnji mesec kar iste velikosti.Imamo pa    zelo zelo različne bušije,vseh oblik in velikosti....

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Trebušček v 27.tednu
18.9.2005 19:42:14   
janč
glej jaz serm v 25 tednu,pa se mi sploh ne vidi da sem noseča
meni je moj ginekolog rekel da to ni nič narobe
res pa da nosim otroka zadaj, medtem ko sem drugega nosila spredaj in se mi je trebuh tudi bolj poznal
jaz sem tudi vedno rada videla da bi me končno vprašali če sem noseča, pa nič
srečno

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?