sazi
|
Mi gremo letos že četrtič v Straško. Otroka neizmerno uživata - in če sta zadovoljna onadva imam jaz super dopust. Rezerviramo pa vsako leto že jeseni, da dobimo točno določeno lokacijo, ker mi druge lokacije ne bi oddtehtale polovico vse poante te hiške (po naših merilih, seveda). In to je, da smo v skooraj popolni senci in čisto zraven igrišča, kar pomeni, da otroka odskakljata 5m do igrišča, jaz pa sem večino časa "doma" - ali berem, visim v mreži ali pa kuham. Kopanje pri nas ni bisto dopusta, zato nam ni probelm 2-3x na dan narediti 100-150 m do dela plaže, kjer se gre lepše v vodo, nekajkrat v celem dopustu pa se odpeljemo cca pol ure v super zaliv, kjer jekopanje super, ni pa niti malo sence, zato hodimo tja po 18. uri in ostanemo skoraj do noči. V hiškah je vse (kopanica, kuhinja z vso posodo, klima). V teh hiškah, kamor tako radi gremo, je sicer vse na bolj skromnem in doaj obrabljenem nivoju (pač lokacija oddtehta svoje), enkrat smo se pa tam odločili podaljšati dopust in smo za nekaj dni najeli hiško kar v kampu - je bila pa večja, leša, novejša, udobnejša... le na tako lokaciji, da nisem s plaže/igrišča mogla puščat otok samih na WC in podobno. No, zdaj ko sta otroka večja, bi tudi to šlo, ampak za tak denar želim tudi popolno lokacijo.
|