Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 13:56:56
|
|
|
|
RIJA*
|
če prav razumem, ima spodnji lastnik atrij?
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 13:59:02
|
|
|
|
anamariee
|
Ne, je to stanovanje, za katerega sprašujem v pritličju, parcela za tem oknom pa od drugega lastnika - hiša se je naknadno razdelila in se je vzpostavila etažna lastnina, zato je vse skupaj kaotično.
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 14:01:18
|
|
|
|
RIJA*
|
ja kaj pa bi ti delala od zunaj? če pa ti kaj dol pade, pa ga prosiš, če pobereš....se mu tudi sicer vsak dan kulturno pozdraviš, včasih spijeta kavo skupaj, pa po moje ni nobenih problemov
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 14:05:37
|
|
|
|
petea
|
anamariee, odvisno, kako ste razdelili hišo - ali je zemljišče, kjer stoji atrij, od vseh, ali je lastnik samo tisti, ki biva v pritličnem stanovanju glede dostopa - zadeve ste morali oz. bi bilo priporočljivo, da bi jih dorekli v sporazumu o vzpostavitvi etažne lastnine, saj tak sporazum določa pravice in obveznosti lastnikov oz. stanovalcev objekta ja, fasada je skupna, a pri tvojem problemu - priti do stvari, ki so ti padle skozi okno, to mina veze razmisli o problemu še z druge strani: vi v zgornjih etažah npr. skozi okno stresate prah in s tem smetite atrij spodnjemu stanovalcu - verjetno vseeno nimate dogovorjeno, da bi mu vsak teden nekdo od zgornjih sosedov očistil atrij če pa kakšna zadevica tu pa tam nehote pade v atrij, so pa verjetno vseeno toliko človeški, da vam jih, ko se oglasite pri njih vrnete, ali ne?
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 14:17:08
|
|
|
|
anamariee
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ja kaj pa bi ti delala od zunaj? če pa ti kaj dol pade, pa ga prosiš, če pobereš....se mu tudi sicer vsak dan kulturno pozdraviš, včasih spijeta kavo skupaj, pa po moje ni nobenih problemov Ja, če bi bili odnosi taki, sigurno ne bi sploh prišlo do tega vprašanja . Ker niso je problem...
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 18:41:30
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: anamariee IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ja kaj pa bi ti delala od zunaj? če pa ti kaj dol pade, pa ga prosiš, če pobereš....se mu tudi sicer vsak dan kulturno pozdraviš, včasih spijeta kavo skupaj, pa po moje ni nobenih problemov Ja, če bi bili odnosi taki, sigurno ne bi sploh prišlo do tega vprašanja . Ker niso je problem... Potem nimaš druge kot da na tem oknu ne delaš nič.
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 20:13:28
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz pa ne razumem kako ti lahko kaj pade ven nad okno? Sem v 4 štoku in mi še živ dan ni ničesar padlo ven. Ok, razen, ko so enkrat letele ven nad okno ene nogavice, ko jih je mala konstantno puščala povsod in ni pospravila. Od takrat nimamo niti tega problema več.
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 20:18:46
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ok, razen, ko so enkrat letele ven nad okno ene nogavice, ko jih je mala konstantno puščala povsod in ni pospravila. Od takrat nimamo niti tega problema več.
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 6.3.2014 20:30:08
|
|
|
|
petea
|
še dobro, da so bile problem samo nogavice in kakšne težje stvari očitno je biti lastnik pritličnega stanovanja z atrijem kar ogrožujoča izbira - očitno obstaja kar velika možnost izstrelkov iz zgornjih nadstropij ...
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 7.3.2014 7:29:08
|
|
|
|
anamariee
|
IZVIRNO SPOROČILO: anamariee Ne, je to stanovanje, za katerega sprašujem v pritličju, parcela za tem oknom pa od drugega lastnika - hiša se je naknadno razdelila in se je vzpostavila etažna lastnina, zato je vse skupaj kaotično.
|
|
|
|
RE: pravnice in pravniki - ena pomoč 7.3.2014 9:20:14
|
|
|
|
RIJA*
|
koliko jaz vidim, je tu drug problem, ne pa padanje stvari skozi okno: vsak od vaju hoče do nezavesti trajbat svoj prav in svoje pravice....
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 7.3.2014 9:21:11 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?