|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj ob otroka
18.9.2005 11:13:51   
nita

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   skoraj ob otroka
18.9.2005 11:25:04   
BigWhale
Strah gor ali dol, neumno je bilo, da ni nihce klical policije. Zapohance in pijance treba spravit s cest.

Neposredna povezava do sporočila: 27
   skoraj ob otroka
18.9.2005 11:37:16   
Moyca_
če je v tebi vsaj kanček odgovornosti boš šla in stvar prijavila policiji. In potem verjetno ta punca več ne bo vozila ko bo kadila, če pa je ne boš prijavila bo pa morda kdo naslednjič ostal brez otroka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 28
   skoraj ob otroka
18.9.2005 13:19:01   
Pi-kica 1
Te čisto razumem, kako ti je. Grozna izkušnja. Vendar, če ste si zapisali ali zapomnili registrsko številko, vseeno obvestite policijo. Jo bodo vsaj malo prestrašili.

LP

Pi-kica

Neposredna povezava do sporočila: 29
   skoraj ob otroka
18.9.2005 13:56:20   
Nina_
ja,glede policije je danes tako,da možno da ne bi ničesar dosegli, ker eni policaji se obnašajo ko da so brezglave kure..bi pa pobrala podatke od punce in če bi blo kaj narobe bi se naprej z njo menla..zahtevala bi vsaj to da mi kupi nov voziček če vam je tega poškodovala...
verjamem pa da v takih trenutkih tudi jaz ne bi mogla klicat policije..sam da je vse v redu z vami...čeprav nek notranji občutek strahu bo pa ostal vedno ko se boste sprehajali ob cesti..pa srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 30
   skoraj ob otroka
18.9.2005 14:10:08   
digi
Joj, joj! Naslednjič res pokliči policijo! NE razumem tega, kako so lahko ljudje taki norci. Saj ne, da ni več takih, ampak ej saj pa te vidiš, ko se več ne moreš obvladat. Kako še se lahko potem sedejo za volan?! KAr kriza me je, kajti mojo malo sestrco je nea punca s čebelico povozla (moja mala sestrca je bila takrat stara 4 leta)!!!! HAlo in to ob robu ceste in s čebelico, pa še na ravnici, ni ovinkov, popolnoma pregledna cesta!!!!! Pa se je hotela smrkla kar odpeljat, sestra pa je imela v čelu zapičeno 5 cm steklo in opekline po nogah in rokah!!!!! Pred dvemi leti pa je v nesreči umrl brat od mojega in lahko si mislite kaj je bil vzrok- alkohol in droge!!!!! Mislim, d aljudje tud nič ne razmišljajo!!!!! UH, sem se sedaj naspidirala....

Neposredna povezava do sporočila: 31
   skoraj ob otroka
18.9.2005 22:59:31   
elizabeta p
Hvala bogu, da je vse v redu z vami.
MI smo šli čez prehod za pešce in je en tam obračal in se v voziček zabil. Moj je bil tako priseben, da je udaril po havbi, tako da ni bilo Leonu nič. Potem smo klicali policijo, ti so še rešilca poklicali, ki nas je odpeljal na urgenco ampak je bilo vse v redu. Ta ki se je zabil v voziček je imel zadaj ženo in dojenčka, ki nas je nazijala, da če mislimo denar iztržit, nam ne bo uspelo. Kako je lahko tako nečloveška? Če bi bilo res kaj narobe ti noben denar ne more povrniti otrokovega zdravja.
Glede policije pa- ko si v šoku res nisi priseben, ne jih obsojati, ker je niso poklicali. Čeprav je res da taki ljudje ne bi smeli biti za volanom.

Neposredna povezava do sporočila: 32
   skoraj ob otroka
20.9.2005 11:45:14   
m jana

Hvalabogu za tiste tam zgoraj ki nas cuvajo! Ampak mislim, da bi res lahko obvestila policijo! Na cesti nas je polno z malimi otroki in vozicki!

Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?