|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAKETI a,b,c,d
19.9.2005 16:18:36   
nana 27
Someone, saj nimajo vsi uhic. Jaz imam samo en takšen kompletek z uhicami in kapuco za iz porodnišnice in komaj čakam, da ga v te coteke oblečem.

Drugi kompletki, ki sem jih kupila v H&M so brez kapuce - samo navadna jopica in trenirkica.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 8:30:58   
simonas
Kaj kupujete samo v H&M v Ljubljani ali se da v MB tudi take luskane cotke dobit?

Simona

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 9:52:05   
Pajaca
Ja glede na to da sem iz lj..... pol kupujem v lj. Mb mi je mal daleč.

Hec.... pejd pogledat v mb, mislim da mate iste stvari tam kot pri nas.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 10:13:40   
mujcek
verjetno imajo v Mb iste stvari, saj sem jaz mojima tudi kupila rumen komplet s kapuco in uhlji . Tudi meni se zdi, da za tamale verjetno ni prijetna jopica s kapuco-ko ležijo doma, tako za na pot pa verjetno prav pride, posebno sedaj ko je zunaj že bolj mrzlo; tisti uhlji pa so mi tudi prav posrečeni in komaj čakam, da ju oblečem v ta oblačila . Pa ti kompleti so se mi zdeli izredno poceni, če jih primerjam s cenami npr. v baby centru, kjer bi že za jopico odštela kakšnega jurja več...

Zgleda, da bodo v kratkem po Sloveniji jokali sami uhljati pajacki

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 11:11:17   
Anonimen
Simonas, ti kar v MB pojdi, je veliko bolj urejeno vse skupaj. Če pa skočiš v C&A v Seiersberg, pa boš dobila podobne zelo lušne stvari za podoben denar. Pa v MB ima Aladdin tudi lepe stvari, sem zadnjič malo gledala.

(odgovor članu štručka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 13:47:00   
Eviii
čaw, mamice.

kot sem lahko razbrala na tem forumu, se strinjate, da se splača kupit v h&m. jaz bom na začetku oktobra skočla kar na švedsko (imam pač srečo, da je mož šved in še večjo srečo, da so "izumli" h&m) in tam kupovala na veliko. oziroma bom pustila kar taščo, da se izživlja. komaj čaka, da naju bo lahko založila z oblekicami in podobnim. glede na to, da prideva domov z avtom, bom lahko kar precej zapravljala. bom poročala o cenah in podobnem za modo za švedske dojenčke. verjetno imajo vsi pajaci kapuce in podobno, ker je na švedskem pretežno mrzlo. moj mož je čisto z juga, pa pravi, da imajo že en teden zjutraj pod nulo in da so že začeli kurit... pr nas pa piha burja in mi bodo februarja in marca uhlji kr prišli prou.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   PAKETI a,b,c,d
20.9.2005 16:17:27   
Anonimen
Eviii, upam, da bo na Švedskem res kaj ceneje, ker v Avstriji recimo stanejo ISTE stvari kar občutno več kot pri nas. Redne cene so npr take: 9.90€ ali 1990 SIT. Te cene so na etiketah natisnjene in so listki povsod enaki, če ni stvar na razprodaji.

(odgovor članu štručka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?