|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dabroston
16.9.2005 16:35:36   
zaspanka
živjo punce!
zopet sem imela ss v 5t. ker je moja ginekologinja na dopusu sem bila na urgenci, kjer sem naletela na zlato ginekologinjo, ki se mi je res posvetila. pravi, da se mi ti ponavljajoči splavi v 5t dogajajo najverjetneje zato, ker mi zmanjka hormona in se rumeno telesce ne obdži in ne uspe razviti v zarodek. zato mi je dala dabroston.
ker iskalnik ne dela, da bi si poiskala kaj več o tem vas prosim, če mi lahk napišete katera ima kaj iskušnje s tem. koliko časa ste prej probavala in kdaj vam je ob dabrostanu uspelo? prosim povejte mi kakšne vzpodbudne informacije saj sem že čisto obupana. grem pa tudi na histeroskopijo, da vidimo če imam morda tudi pregrado.
najlepša hvala vsem.
lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dabroston
16.9.2005 16:47:20   
SANDRA

HELLO!

Zaspanka jaz sem po prvi nosečnosti imela štiri ss
in sploh niso vedeli zakaj.Potem sem zamenjala gin.
in takoj ko sem zanosila mi je dal dabroston in sem
obdržala svojo pikico...dabroston pomaga oz.preprečuje
ss.Meni je pomagal in upam da bo tudi tebi.
Želim ti vso srečo...

LP

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dabroston
16.9.2005 19:34:12   
tecka
d. služi za podporo rumenemu telescu. Torej, ne pomaga ti zanositi, pomaga ti polod obdržati. Jaz bom tudi dobila D., ampak test mora biti najprej pozitiven.

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dabroston
16.9.2005 19:55:27   
zaspanka
ja saj jaz zanosim v vsakm ciklu (sedaj v reh zapovrstjo) vendar mi nato kakšen teden zamuja menstruacija, testi so vsi šibko pozitivni, tudi bHCG, potem pa splav. tako da ni problem v zanositvi, vendar v tem kako plod obdržati. sedaj grem v novi cikel tako, pa me je malo strah, da zopet ne bo nič. fizično še nekako gra, čeprav so krči hudi, psihično sem pa že čisto na koncu.
lep večer vsem

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dabroston
16.9.2005 20:22:17   
SANDRA

Jaz sem tudi zmeraj zanosila takoj v prvo, ampak
nisem obdržala sicer takrat tudi nisem jedla dabrostona...gin.mi ga tudi ni dala....potem ko mi je pa drugi gin. dal sem pa donosila...

LP

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dabroston
16.9.2005 21:51:55   
k1
jap, tudi jaz 2x brez dabrostona neuspešno, vmes odstranitev pregrade, ob pozitivnem testu pa takoj h G, da ti predpiše dabroston, pa mirovanje in pikica bo tu!

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dabroston
17.9.2005 18:44:33   
girly
jst sicer na žalost še nisem zanosila, a ker imam težave z premajhnim delovanjem rumenega telesca že sedaj, mi je g. že povedala, da ko bom zanosila, bom morala prve 3 mesece jest dabroston, če bom pikico hotela obrdžati. sicer ga pa sedaj z manjšimi presledki jem že slabo leto.

upam, da ti bo ob pomoči teh tablekt uspelo!

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kava
lenca8

Pijete jutranjo kavo?

Da (56%)

Ne (30%)

Kakor gdaj (14%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!