Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 22.1.2014 21:04:29
|
|
|
|
Stanislava_
|
Mogoče...?
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 22.1.2014 21:11:42
|
|
|
|
LuLu
|
ker sem jih pred kratkim videla, da prodajajo na mojalbum, sem šla gledat, če jih najdem. So, ampak majhne številke. Tam malo sledi, na Bolhi ali MON oglasi, prodajajo zdaj kar veliko pustnih kostumov
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 22.1.2014 21:13:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
Male oglase sem že pregledala, a ni, sploh v tej velikosti ne. Novega še nisem videla nikjer, razen nekih podobnih princesk s krili, samo mi je preveč cekinov za pustni kostim.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 23.1.2014 17:48:07
|
|
|
|
Stanislava_
|
Priporočam se tudi za ideje - naredi sam, ampak samo s šivanko in nitjo, brez šivalnega stroja. Hvala.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 23.1.2014 21:33:13
|
|
|
|
Stanislava_
|
Oooo, odlično, hvala . Faza 2 - fehtam preveliko zeleno majico (lahko reklamna, se obrne, tudi kakšna luknja ali flek ne moti)
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 23.1.2014 21:40:42
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Oooo, odlično, hvala . Faza 2 - fehtam preveliko zeleno majico (lahko reklamna, se obrne, tudi kakšna luknja ali flek ne moti) Jaz imam pomoje v omari od Pivovarne Laško :). Samo je bolj temno zelena.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 24.1.2014 8:49:40
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Oooo, odlično, hvala . Faza 2 - fehtam preveliko zeleno majico (lahko reklamna, se obrne, tudi kakšna luknja ali flek ne moti) Jaz imam pomoje v omari od Pivovarne Laško :). Samo je bolj temno zelena. Evo, pogledala. V omari polno sponzorskih Gremo v hribe. Če ti odgovarja temno zelena, ti z veseljem pošljem.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 24.1.2014 16:40:17
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Evo, pogledala. V omari polno sponzorskih Gremo v hribe. Če ti odgovarja temno zelena, ti z veseljem pošljem. Oooo, super. Se priporočam, za največjo, če lahko izbiram :=). Vrnem predelano.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 24.1.2014 18:20:46
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Evo, pogledala. V omari polno sponzorskih Gremo v hribe. Če ti odgovarja temno zelena, ti z veseljem pošljem. Oooo, super. Se priporočam, za največjo, če lahko izbiram :=). Vrnem predelano. Dobiš. Naslov...
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 24.1.2014 21:11:08
|
|
|
|
Stanislava_
|
Odlično, javim na zs.
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 27.1.2014 18:05:35
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Odlično, javim na zs. A ti za letos potrebuješ majico, a za naslednji pust
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 27.1.2014 18:12:12
|
|
|
|
RIJA*
|
Jagodka....samo vmes...danes ove nisem dobila na telefon, poskušam znova jutri Nimam kostuma...ampak: a niso leto preterali s cenami teh kostumov?????
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 27.1.2014 18:21:10
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Jagodka....samo vmes...danes ove nisem dobila na telefon, poskušam znova jutri Nimam kostuma...ampak: a niso leto preterali s cenami teh kostumov????? rija, ni panike. Ko boš imela čas...
|
|
|
|
RE: Pustni kostim Vila Zvončica 27.1.2014 18:22:34
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Odlično, javim na zs. A ti za letos potrebuješ majico, a za naslednji pust Za letos, ampak je šele marca, se mi zdi. Ti javim, hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?