|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brrrr-nakupovalni vozički v Sparu
16.9.2005 13:41:58   
jana30
Ej, kako mi grejo na živce...ko sso vsi na tolarje ej...Pol pa za malim v naročju pa torbo na rami brskam za kovanci ej...da znoriš, mali opleta in sili v voz, ljudje so nestrpni.-...Pa ka te mislijo, da si bomo te vozičke domov peljali al kako.Mercator je tu naredil pammetno potezo-kovancev ni več...že davno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.9.2005 13:48:42   
Anonimen
Domou jih ne boš pelala, pospravla pa ja.

Sej grejo men tud na živce s tistmi kovanci...

Pa kr neki. U merkatorju imajo pa študente za pospravljat vozičke.

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2005 14:29:41   
puncica
ja očitn res, pol pa hočeš drobiš pa ti rečejo ja pejte tja na konc na informacije, pol moraš pa še z vsem coklpokom tja, al pa daš kovanc noter, pa nočejo narazen, ja poznamo, poznamo to, zato jst kr kakega iz parkirišča spelem, ko še ni zvezan

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2005 14:49:24   
Anonimen
V vseh žepih jaken in hlač imejte kovance. Jaz jih večinoma imam, no, seveda ravno v tistih, v katerih grem potem v trgovino, pa kovanca običajno ni. Ampak to tako je, Murphy pač.

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2005 14:51:03   
sazi
Jaz vedno voziček pospravim (tudi v Mercatorju, kjer ni na kovance) in po mojem tako dela večina osveščenega folka. Tisti, ki ga pusti kar sredi parkirišča, ga pusti tam kljub "izgubljenim" 5 tolarjem. Tako da se mi tole obremenjevanje s kovanci, ker se potem "kao" vse pospravi, ne zdi ravno prava motivacija. V mercatorju ni nič več prosto puščenih vozičkov kot v Interšparu, študentje v Mercatorju pa samo skrbijo (večinoma) da so vozički na dosegu roke (torej ob vhodu v trgovino) - kar je še 1 minus za npr. Interšpar v City Parku, kjer moraš voziček odpeljati že s parkirišča, ker ji notri ni.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2005 15:52:50   
JASNA D
To je le eden izmed razlogov, zakaj mi ne kupujemo v Sparu...., pa ne pomemben, je pa.... Mi gre tudi blazno na živce iskanje drobiža, pa s tistim vozičkom okrog letat, že od parkirišča.

Jasna

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2005 16:01:59   
niki5
V tujini imajo povsod tak način, so pa na 1 euro kar je mnogo več kot tistih bogih 10 sit.

Pač če vas to moti pa pejte drugam. Jaz pa predvsem rada kupujem tam kjer je ceneje pa čeprav moram zato imeti kovanc seboj..

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2005 18:19:57   
katarina j.
Spar tudi mene ne bo vec videl ravno zaradi vozickov.Zadnjic sem dala malega v tist vozicek s stolckom za dojencke, pa sem dala 1000 sit kavcije, pol k sem nakupila sem pa mogla vse prestavit v navaden vozicek, ker z unim ne mores do avta KAJ? Ja kako si predstavljajo da bos pa otroka prinesel do avta-a naj ga dam kar gor na vrh kruha in makaronov al kaj??!Zakaj so pol sploh ti vozicki ce ne mores z njim do avta?

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2005 18:37:37   
tesa
Ja žal imajo takšen sistem in po eni strani je prav, drugače bi vozički ležali vsepovsot, glede na
odnose nekaterih ljudi
Jaz grem ponavadi kar z navadnim vozičkom z otrokom v trgovino in ga ne dajem v te neudobne voze.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2005 18:49:21   
niki5
Zakaj pa ne javite firmi v tem primeru Sparu, da vam tak sistem ne odgovarja in da zaradi tega ne mislite kupovati. ČE želiš, da se kaj spremeni je potrebno tudi kaj narediti. Samo moje mnenje..

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2005 20:36:37   
BARBARA R.
Moj možek ima vedno v predalčku avtomobila pripravljen kovanec.Jaz sem pa dobila "žeton" ob otvoritvi novega Spara na Vrhovcih. In tega običajno že v avtu pripravim.
Na kaj vse se je treba navaditi, se bomo pa tudi na to.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2005 22:25:14   
k1
jap, tudi midva imava v obeh avtih - pri ročni zavori, kjer je prostorček za kovance - vedno pripravljeno za vozičke, tako da ni problema.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2005 16:50:54   
Anonimen
Drugače pa lahko date v režo za 10 tolarjev, kovanec za en tolar, pa ravno tako prime. In kljub temu, da dam not kovanec, ga nikoli ne peljem nazaj in zaklenem in vzamem kovanec ven, ker se mi ne da. Ne pustim ga na parkirišču, na pločniku ob trgovini pa. Ga bodo že pobral, če ga bodo rabil.

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?