Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 13:09:44
|
|
|
|
levcka
|
Sem se pozanimala v LJ, MB in CE povsod je čakalna vrsta cca 6 mesecev. Če želim samoplačniško in plačam 80 eur za pregled oziroma pogovor z zdravnikom, sem pa lahko "jutri" na vrsti. Poslala sem jim napotnico v LJ, zdaj pa čakam, da mi javijo kdaj pridem na pregled. Iz principa jim ne plačam 80 eur, ker se mi zdi to skregano z logiko. Upam, da mi vseeno uspe dobiti datum čimprej.
|
|
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 13:39:58
|
|
|
|
alda
|
Probaj še v Šempetru! za čakalne dobe ne vem, so pa zelo prijazni in strokovni, kar tudi šteje!
|
|
RE: Policistični jajčniki 18.2.2014 14:39:35
|
|
|
|
levcka
|
Hvala za informacijo, ampak zdaj je napotnica že v Ljubljani. Upam, da so tam tudi ok.
|
|
|
Katero ime izbrati?kimica86Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..Alina (
63%)
Luna (
19%)
Aria (
18%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!