Izabelina
|
moj komentar ti ne bo v pomoč, pa ga vseeno napišem: Moji sta narazen 2 leti. Zvečer mamo takole, pospravimo (to zdej na novo!) gremo na večerjo, potem obedve skupaj v tuš... potem pa odvisno a smo same al pa je doma tut ati. Če smo same, potem tamalo oblečem do konca jo uštimam, in dam v posteljico, dudica, igračka, pesmica in grem vn, tačasa si tavelka "umiva zobe" (v narekovajih zato, ker si nikol ne umije zob ampak se igra in preliva vodo v umivalniku) potem ji js dokončam zobe, se oblečeva in gre pogledat risanko za lahko noč, jo odnesem v posteljo poljubčkam in grem in zaprem vrata in sm svobodna Tavelka ma tak način uspavanja že odskoz, ker ji najbolj paše (če sm njej kdaj hotela pustit odprta vrata, da bi mela kao mal svetlobe se je vedno prtožila, nej jih zaprem, da bo imela mir), tamala je itak čist druga pesem še do kšnga mesca nazaj sm jo uspavala na rokah, pa gor pa dol sm mogla kr hitro hodit, uspavanje je trajal po 1 uro (čist me je izmozgaval to) potem je pa naša P rekla, da naj se odločim in presekam, in sm res sm jo pustila v postelji in se je drla pa tulila (ker ne zna jokat) pa mi to ni dopustno, sm jo vzela vn pa se ulegla z njo pa je blo isto... skratka, da zaključim, rabila je mir ampak ne tko kot tavelka, par dni se je drla (js sm stala zravn posteljice in jo tolažla) zdej pa zaspi skor isto sekundo ko jo položim notr v posteljico, samo da njej ne smem zaprev vrat ampak morjo bit odprta, da je bolj svetlo... ko gre spat tavelka pa samo zaprem in je mir... ponoč se tavelka ne zbuja, tamala pa če se zbudi in ji dam flaško, če ne zaspi nazaj jo pobašem v zakonsko posteljo in spimo dalje, če pa zaspi nazaj pa še tok boljš... pije pa flaško še 1krat do 2krat na noč... ma pa tut momemente, ko se sred noči zbudi in je ko čuk, al pa se dere... takrat pa jo spet pobašem in v dnevno na blazine, js spim zraven ona pa pač kar če, prsil da spi je itak ne morm, prej al slej tut ona omaga in lepo zaspi poleg mene... upam pa da bo tega vedno manj!
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 3.12.2013 9:08:04 >