Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otrok bo slej ko prej prosil za tepež, sa... 21.11.2013 10:45:36
|
|
|
|
Izabelina
|
hja, za njo že dolgo velja, da ti je Vesna Vuk Godina všeč in se z njo strinjaš, ali pa obratno... nekje vmes pa menda ne moreš bit...
|
|
RE: Otrok bo slej ko prej prosil za tepež, sa... 21.11.2013 11:34:43
|
|
|
|
liliana
|
Lahko si....jaz sem nekje vmes .....jaz se glede vzgoje običajno strinjam z njo....ne strinjam pa se vedno z njo....predvsem takrat, ko se vključi v politične igrice.....in ne strinjam se z njo tudi v tem, da so si "velike korporacije izmislile permisivno vzgojo".....to je ravno v nasprotju s tistim, kar običajno trdi "fajn" in "prav".....odrasli smo zavzeli pozicijo "fajn", da ne bi bili odgovorni za vzgojo svojih otrok in za to krivimo družbo oz. korporacije, ki nadzorujejo to družbo.....in ko zatajimo pri vzgoji iščemo pri doktorjih raznorazne odločbe za posebnosti svojega otroka.....istočasno pa še vedno krivimo korporacije, da obvladuje naša življenja...in to ni "prav", verjamem pa, da je "fajn"...... To, da pa otrok med tretjim in šestim letom dobi kako po riti in da ne malokrat skoraj direktno prosi za to, tu se pa strinjam z njo.....kot tudi pri pomembnosti očetovskega lika pri vzgoji otroka......oz. pri tem, da oče ni zgolj privesek matere in da vzgaja po liniji najmanjšega odpora oz. tako kot mati želi, da je mir pri bajti in da ima on svoj mir.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?