Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Težave v microsoft outlook-u 6.11.2013 12:42:25
|
|
|
|
ona
|
Joj, če jaz ne bom ponorela danes :( Mi zna kdo pomagat pri naslednji težavi,ker sem izgubila že 2 uri z iskanjem :( Torej,če dam tipkovnico v angleščino, potem,ko pišem tekst v angleščini,mi pač podčrta le tiste besede, ki so nepravilne....meni sedaj podčrta prav vsako besedo,tudi pravilno...kako zaboga bi jaz to popravila in kje? Preiskala ssem že vse nastavitve,našla pa ničesar. Vem,da mi je enkrat delalo to,sedaj imam pa cel angleški tekst podčrtan pa naj je prav napisano ali narobe. Upam,da sem razumljivo napisala :) Hvala za pomoč :) P.s opravičujem se,ker nisem na pravem forumu,saj vem,da bi mogla bit na tehniki
< Sporočilo je popravil ona -- 6.11.2013 12:43:10 >
|
|
|
|
RE: Težave v microsoft outlook-u 6.11.2013 13:28:51
|
|
|
|
nyna84
|
Pojdi na Review (zadnji zavihek) -> Set proofing language. Izberi želen jezik in pazi, da nimaš odkljukano Do not check spelling or gramar. Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Težave v microsoft outlook-u 6.11.2013 13:51:13
|
|
|
|
ona
|
Review je menda pogled? Ma še zmeraj ne najdem...ali to naredim,takoj,ko odprem outlook ali ko pišem meil? ne najdem :(
|
|
|
|
RE: Težave v microsoft outlook-u 6.11.2013 13:52:55
|
|
|
|
ona
|
Evo,evo,sem našla in delaaaaa! Hvala!
|
|
|
|
RE: Težave v microsoft outlook-u 6.11.2013 15:26:51
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Review je menda pogled? recimo da ne? review pomeni pregled (besedila v tem primeru).
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?