tashq
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Vprašal moža :) Nič narobe, če to opraviš, vendar NE SAMA, ampak v zato primernih ustanovah. Če je hči izrazila sama željo je to pač to. Otroci seveda znajo biti malo "razigrani" zato se izogibaj velikih uhančkov, ter ji daj zgolj bunkice ali zvezdice (skratka majhne take na mečici). Vsekakor pa to opravi v tistem tednu, ko je otrok doma (počitinice, prazniki) kasneje pa bi se jaz osebno odločil, da jih bo imela (nosila) ob posebnih priložnostih... Ne vem. Odočitev je tvoja, ampak z nobenega vidika pa se mi ne zdi sporono, da jih nosi, če si jih želi. ne, SEVEDA ne bi sama!kje pa bi znala/upala...ja, imela sem v mislih take majhne (sama želi rožice).bi ji pa luknjali med počitnicami, potem mislim, da mora nekaj časa (1 mesec?) nositi medicinske, januarja pa dobi sestrico/bratca, tako da sem nekako računala na to, da ji dojenček za darilo prinese prave uhančke... hmmmm....nošnja ob posebnih priložnostih?kdaj pa je to?mi nimamo nobenih takih posebnih priložnosti, če seveda isto misliva...če bi jih imela, naj jih potem nosi vsakodnevno... IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ja, podobno je bilo pri nas. Pravzaprav se je šlo bolj za to, da je želela imeti uhančke, bolj kot luknjice v ušeskih, tako da sva se potem dogovorili, da si bo lahko dala delat luknjice, če bo želela, ko bo starejša, med osmim in desetim letom, tam nekje. Pojasnila sem ji, da uheljčki še rastejo in zato tiste luknjice čez 10 let niso nujno tam, kjer bi želeli, da so. Ima tudi nekaj uhančkov za pripet, dobili sva jih v H&M. Tako da zaenkrat je mir, se pa spomni vsake toliko na to. je res, da se luknjica premakne?ok, še en razlog proti! bomo pa pogledali v H&M, hvala!
|