Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 10:52:15
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, sem hotela dodati: rahlo me hromi strah, da ne bi bilo kakšne čudne reakcije po cepljenju Dobili sva recept za paracetamolske svečke in navodilo, naj dajeva na mesto pika kamilične obkladke.
Pri veliki piki nikoli ni bilo nobene reakcije na cepljenja, SRČNOOO upam, da se bo tudi mala zmazala brez
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 10:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
O vi2 sta pa ribližno taki veliki in težki kot mi2
baje o prvem ceplenju redko kdaj pride do reakcije,tak je meni rekla zdravnica
jaz sem nikecu dala le kamilične obhladke pa je bilo vse superca,svečke niso bile potrebne!
btw:pomaga tudi da jo zvečer skopaš, da se sprostijo mišice!
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 11:03:05
|
|
|
|
špelin@
|
nina_nana, hvala za nasvet. Jo bomo zvečer še posebej dolgo pustili namakat Itak uživa v vodi
Kako kaj tvoj sonček?
Pozdravček
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 12:30:54
|
|
|
|
Lana_s
|
Pridna Polonca. Tudi rada papca?
Moja pa je v ritko dobila pikeca Kam pa hodita k pediatru?
Jaz ji nisem rabila s kamilicami spirat, ni imela nobenih reakcij. Sem pa jo zvečer skopala, ker sem dobila takšna navodila.
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 12:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
moj sonček je priden!lih kar sva se napapcala
nikje dobil tudi pikeca v ritko
koliko kaj vaši sončki popijejo/na koliko ur?nik je začel zdaj štrajkat in pije le po 130ml na 4 ure,prej je pa po 210ml
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 16:34:02
|
|
|
|
špelin@
|
Meni je med. sestra rekla, da ni važno, kam dajo injekcijo, glavno, da je v mišico. V ritko ne dajejo, ker ponavadi otrok največ na riti sloni in ga lahko še bolj boli, na strani bedrca pa naj bi bilo manj moteče.
Naša popije cca. 100-140 ml 6x na 24 ur - eden od teh obrokov je še vedno ponoči
Lana_s, smo iz Zasavja, tu imamo tudi zdravnico.
Zaenkrat nima nobene ne lokalne, ne vročinske, ne "sitnobne" reakcije, upajmo, da ostane pri tem
Pozdravček mamicam in pikijem
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 17:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
špelin@ še malo pa boste brez ko boste začeli z gosto hrano!držim pesti!
mi pa zdaj že dober mesec spimo celo noč od 22.30 pa ponavadi do 8.00, ponavadi nas preseneti tudi do 9.30
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 15.9.2005 17:23:17
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, sem te hotela vprašat: kdaj bosta vidva začela z gosto hrano?
Nama je bilo naročeno, naj začneva, če želiva, poskušat z nekaj kapljicami jabolčnega soka - itak to že nekaj časa počnemo
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 16.9.2005 10:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 sva z sokeci tudi že začela,pa probala sva tudi že mlečno kašico v mleko, pa je bilo vse okei.Rekla je naj probama počakat do drugega ceplenja(4.mesci), če bo šlo, ker bo verjetno prej zahteval in res je
Mi2 sva začela z jabolko, ta teden imava hruško
|
|
|
|
Posvetovalnica - 3 meseci 16.9.2005 11:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja dajem mu na žličko ja, ker druga več noče pit zbirčen je-isto kot jaz
Mlečne riževe baje rade zapirajo, naš je imel banano pa je bla ful njamii!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?