Poka
|
Ker je čist vse na kupu, včasih ne morem spat ponoči in sem se danes pač zgodaj vstala in sem mislila naredit ene stvari. Moj je prišel za menoj in začel prepir, kar je v bistvu do sedaj še vedno, če sem se vstala brez njega, no razen če moram kam pred njim... Kako to zgleda, ponavadi, če nekoga nekaj muči, si itak vsaka sama lahko predstavlja, ponavadi pa tist drugi nima pojma o čem govori ta, ki je začel... To "mučenje" je trajalo eno uro in vmes sem bila jaz bolj ali manj tiho, ker nisem vedela kaj odgovorit nazaj. Dejstvo je pač, da je eno čudno obdobje in ga ima veliko Slovencev... Očitki so itak bili brezpredmetni. Na koncu moj ponavadi zaključi z božanjem in prilizovanjem, medtem ko bi ga jaz najraje nekam poslala, pa nočem še prispevat. Pa se moram potem delat, da nisem jezna, ko mi pa res tist trenutek ne paše, Ok saj ponavadi je drugače, ampak se mi res ni dalo... Po tem me je še nekajkrat poklical po telefonu in se opravičeval, ampak men je hotelo it kr na jok. In vem, da danes ko grem za dlje časa od doma, bo še pricapljal za menoj. Sem dobila namig... To pač dela, če naredi kaj narobe in čuti potrebo, da je potem ves čas z menoj. Kljub temu se počutim trenutno na nek način zelo potrto (podobno kot če bi mi nekdo umrl in ne pretiravam, vem kako je to, ker se je to zgodilo še ne en mesec nazaj...). So ene stvari, na katere se mi zdi, da nimam vpliva oziroma imam jih na nekaj, ampak se je že toliko nabralo, da ne vem kako se naj obrnem. Te dni me čaka IVF in začnem z injekcijami in pravijo, da si pod vplivom hormonov zelo tak čuden in me je zdaj res strah tega, da ne bi bil še hujši občutek.
|