ronja
|
ne to nisem rekla, ampak se mi pa ne zdi tudi nič kaj takega pri 5 letniku... Ma, meni se pa zdi, da 5 letnik že kar dosti razume in da se da do takrat tako dogajanje odvzgojit. Zato se mi ne zdi nič tako strašnega imet sestanek, če se otrok v vrtcu neprimerno obnaša. Če en 1 letnik ugrizne drugega, zato ne bomo meli sestanka, ker večina to dela (vsaj tako pravijo vzg., sem mela srečo zaenkrat). Če pa to naredi 5 letnik, pa bomo. Ker od 5 letnika več pričakuješ, 2. leto gre v šolo... naj bi se veliko bolj znal obvladat... Seveda velja tudi v drugo smer, da morajo tudi njega pazit in opazit, če ima zlomljeno roko ali da je kaj narobe. Je pa res, da poznam mamo, ki tudi pri svoji hčerki ni opazila, da ima zlomljeno roko, mala ni nič jamrala, je bila čisto paf, ko so ugotovili... Tako da si ne upam preveč sodit, ker bogvekaj vse bi sama spregledala... Bistroumnost in obnašanje tudi nista vedno korelirana;). iMaš pametne ljudi, ki se zelo grdo in arogantno vedejo. In ni prav, čeprav sso brihtni. Sicer pa, če si doma in ne iščeš službe (ne vem, ali jo, sprašujem) in več kot očitno ne zaupaš vrtcu, ne maraš vzg. in se tvoj otrok nima fajn tam... potem se tudi sama sprašujem, zakaj ga imaš v vrtcu... Ali pa zamenjaš vrtec, za toliko stare navado niti ni problem... Luna, sama večinoma nič ne opazim, se pa kdaj zgodi, da so bolj tečni, ampak ne vem, če je luna. Vzg. v vrtcu pa pravijo, da se na nivoju skupine pozna, za konkretno moje tamale mi pa še nobena ni pojamrala, sta res bolj mirni in taka nežna karakterja, tako da nimajo z njima problemov ne oni, ne midva, mava srečo:).