Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i jaz pa razmisljam ob teh blenderjih, mikserjih, smutijih in zmeckanckih: zakaj bi si miksala banano pa ananas, ce pa jih lahko pojem!? ne recem, da ni super kdaj spit tega, ampak da bi si ga pa kupila, mi pa na konec pameti ne pade ajd, da so 20 evrov-ne recem! tako pa...grizemo in zvecimo jaz sem blender kupila v leklerku, je bil 50 eurov. in ja, na nek način imaš prav, ampak če zraven dodajaš še raznorazne oreščke, domače jogurte, poleti sladoled, da ne govorim o zelenih smutijih, to je pa potem neprecenljivo. saj je res, da lahko recimo poješ korenje surovo (ja, tudi korenje dam v blender - surovega redkokdaj jemo!) in surove špinače recimo tudi nikoli ne jemo, potem je ta blender nekaj boljšega kar so izumili. mi smo navdušeni! moj dragi je bil tud takega mnenja, ko pa sem mu v smutije začela vmešavati še njegove beljakovinske pripravke (je športnik), in poje potem to po treningu z žlico, mu je zakon. sicer si je pa mešal v jogurtu, tako pa zaužije še cel kup sadja zraven, za katerega, če bi ga surovega jedel, bi porabil pol ure ok, mal za šalo, mal zares, ampak ja, mi imamo radi smutije v vseh možnih kombinacijah. za zajtrk, za malico! in poleg smutijev še zgrizemo tono sadja. smo bolani na sadje pač blender je fajn!
|