Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 14:12:19
|
|
|
|
donna22
|
Vid.
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 15:19:26
|
|
|
|
Miškolo
|
Vid je ze v ožji žlahti, tko da žal odpade
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 16:27:57
|
|
|
|
sannndra
|
Anže ali Filip
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 17:41:22
|
|
|
|
mateyka
|
Črt Vito - Vitan Bor Jošt Juš
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 17:54:04
|
|
|
|
ronja
|
Bor, Brin, Val, Maj, to so slovanska, kratka, meni lepa (so pa nekatera bolj nenavadna in niso vsakemu všeč).
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 18:11:44
|
|
|
|
mateyka
|
meni je Val lepo, sem razmišljala o njem, samo ga nisem napisala, ker je dost žensk alergičnih na "moderna kratka brezpomenska" imena in ne vejo, da Val v bistvu spada drugam (staroslovanska in ta seveda imajo pomen) ali pa avtomatsko sklepajo, ker se sliši podobno kot moderna..
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 9.9.2013 20:37:48
|
|
|
|
Miškolo
|
Ste mi dali že kar nekaj lepih predlogov. Hvala! Se še priporočam seveda
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 3:29:23
|
|
|
|
*PBS*
|
Kaj pa TIT? Poznam bratca s tema imenoma; starejši je TIT, mlajši SVIT. Meni osebno porečena kombunacija, nista mi pa tako všeč, da bi ju imela doma-imeni namreč.
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 8:57:42
|
|
|
|
mateyka
|
Tit se mi sliši tako - incomplete original je Titus (rimska cesarja) - funny tho, italijanska/španska verzija (skrajšana) tega imena je Tito samo ni slovensko ime.. sta mi pa padl na pamet še Urh - Udo - Uroš zelo redko moško ime, vse tri različice izhajajo iz Ulricha. ter Ožbej - Ožbalt - Ažbe izhaja iz nemškega imena Oswald..
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 9:08:21
|
|
|
|
mateyka
|
pa še Gaber (drevo) Rok (skrajšana oblika imena Rochwald) pa Urban (latinski Urbanus) ter Žiga (nemški Siegmund)
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 9:21:56
|
|
|
|
tintin
|
Vito pa ne zato, ker je moj mlajši Vito, ampak ker se mi zdi da paše Svit - Vito Pasal bi tudi kak Ožbej, Črt,...
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 17:35:35
|
|
|
|
ronja
|
Uroš zelo redko moško ime Ja, ful hecno, pri tamali majo pa dva v razredu... Tako kot smo na faksu imeli na enem hodniku dva Kazimirja... Verjetno edina v Sloveniji .
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 18:40:25
|
|
|
|
mateyka
|
verjetno je un zakon privlačnosti - saj veš, prideš v trgovino, ni veliko ljudi in blagajna je brez dela. takoj ko se odločiš it do blagajne, se tudi vsi ostali
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 10.9.2013 18:47:43
|
|
|
|
ronja
|
To je dokazano, da se te zadeve gručasto dogajajo, pač taka porazdelitev je. Tudi lokali se gručasto polnijo.
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 12.9.2013 8:27:15
|
|
|
|
pomladnaroža
|
Glede na pomen, bi se zraven podalo: Brin, Lan, morda Gaber, Bor Kombinacije, ki se rimajo ali so preveč podobne, mi pa niso simpatične: Tit, Črt, Sven Z isto začetno črko: Samo Sama bi k Svitu izbrala Brina
|
|
|
|
RE: Ime za Svitovega bratca 12.9.2013 9:48:31
|
|
|
|
sazi
|
Svit in Dan, če bi bila punca, pa Zarja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?