|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se je zgodilo?
7.9.2013 11:58:37   
Anonimen
Nekaj me muči, med mojim prvim fantom pri 20 (za današnji čas je menda to pozno za zgubit nedolžnost, meni je bilo pač tako všeč) s katerim sva non stop "skakala med rjuhe" nisem se bala poskusit nič z njim (itak mi je blo vse čisto novo)... skratka seksala sva k zajca po domače povedano... in zdej moj zadnji fant (oče najinih otrok) veliko bolj izkušen kot prvi, pa vendar z njim sm pa kot hlod, vse mi je čudno, počutim se popolnoma leseno, skoz mam v mislih, da nism dovolj sposobna za njega (kar se tiče postelnjih aktivnosti) - sva se pogovarjala in je imel kar pestro spolnost s svojo bivšo (trojček, analno, ma skor ni da ni, ampak še vedno zame vse v mejah normale)...

kaj se je zgodilo z mano, zakaj se z njim počutm tko nesposobna (pa ni nikol nič reku, niti da mu kaj ni všeč, niti da ga kaj moti)... pa tko je blo še predn sva dobila otroke... tut pogostost je skor na nuli (pred otroki tut nisva bla "zajca" ampak malj bolj redno sva pa vseeno)...

eh, sej ne vem če sm zadela bistvo moje težave... ampak kšna ideja z vaše strani bo pa zagotovo dobrodošla za istočnico za nova razmišljanja...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj se je zgodilo?
7.9.2013 14:29:49   
patrino
Strela, zadnje čase tišim nos predvsem v takšne teme kot kakšen seksologuser posted image ali Brane Kastelic. Očitno je nekaj v zraku.user posted image
Hja, anonimna, meni deluješ kot da imaš tremo. In pod takim pritiskom ne vem če bo kdo lahko prav z užitkom seksal. Praviš, da je tvoj precej izkušen na tem področju in na mesto, da bi tebe to vzburilo, v tebi očitno vzbuja strah. Pa vendar se mi zdinjegova izkušenost malo pod vprašajem. Če bi bil res bolj veteransko izkušen, bi verjetno znal poskrbeti tudi za to, da bi se ti malo bolj sprostila, da bi bilo tebi to vse bolj lepo, sproščeno, tako kot je prav. Mogoče res obvlada sto in en način in pozo...Samo to se da naučiti tudi iz knjig. Saj za v posteljo jit z nekom ne rabiš predhodno delat dizertacije. Po moje se pol stvari zgodi spontano, z užitkom , nagonsko. Samo želet si moraš drugega, pa se zadeva kar sama nekako pelje.
A sta se o tem tvojem ( vajinem) problemu kaj pogovarjala? Verjetno tvoja samopodoba tudi ni ravno visoka in vse to nosiš med rjuhe. Jaz sem bila s svojo nekako bolj na psu po prvem porodu, ko se mi je zdelo, da je moje telo čisto drugačno kot pred nosečnostjo. Mojem se je zdelo to najprej smešno, saj se za njegove pojme nisem spremenila na slabše, temveč na boljše (prej sem bila precejšnja trlica). Ko pa je videl, da imam s tem kar nekaj težav, sva se temu malo bolj posvetila in kmalu je bilo bolje. Ti sicer praviš, da je tako že od prej...še preden sta imela otročke. Mogoče ti rabiš več pozitivne spodbude z njegove strani, več komplimentov, več nežnosti, pa tudi to, da ti on kdaj pove, da tudi on ni vedno kot ena seks mašina, ki deluje po perfektnem programu.

Res je pa , da sem slišala tudi za to, da nekateri pari v posteljah nekako ne gredo skupaj. Ni neke kemije, neke iskrice...ni TEGA. Pa sta vsak po svoje privlačna in izkušena, le v tandemu ne gresta skupaj. Si kdaj pomislila na to?

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2013 21:24:31   
Izabelina
uf... se mi zdi, kar težka situacija in upam, da ni zaradi nekompatibilnosti v postelji vsega konec! ker potem tut nama ne kaže dobro :(

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 7.9.2013 21:26:52 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2013 8:39:09   
Anonimen
hvala za mnenja, ne vem če je nekompatibilnost kriva za najino nespolnost, nisem se poglobila v to... ste mi pa dali misliti... ali se tako partnerstvo da rešiti?

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2013 14:26:52   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali se tako partnerstvo da rešiti?

Skoraj vsako partnerstvo se da rešit ( bolj je zapleteno vprašanje, katera je bolj smiselno reševat, katera ne ). Seveda pa se moraš prej dokopat do vzroka vajine težave. Mogoče te bega moževa spolna preteklost, da se nehote primerjaš z njegovo bivšo in si jo pri tem slikaš v superlativih ( najverjetneje povsem po nepotrebnem ). Mož ti je pravzaprav tu lahko zelo v pomoč, če se o tem odkrito in brez zadržkov pogovorita.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2013 17:49:21   
ronja
Se strinjam s patrino, čisto mogoče, da imaš malo tremo, hkrati pa ti on premalo prisluhne - verjetno prav zaradi svojih izkušenj misli, da itak "zna", pozablja pa, da smo punce strašno različne (fantje niso toliko, je kar precej stvari, ki so enostavno vsem všeč;), pri puncah pa je vse skup bolj razpršeno (erogene cone), način sproščanja, vzburjanja, itd... je od ene do druge zelo različen in se morajo reveži pri vsaki na novo naučit)...
Glede na to, da ti je bilo s prvim zelo lepo in sta neobremenjeno veliko seksala, očitno ni problem v tebi, da bi bila frigidna, da bi imela sesuto hormonsko ravnotežje (sploh ker je bilo pred otročki isto), da bi imela zavore v psihi zaradi kake zlorabe itd... Ker nisi imela teh problemov prej. Imaš jih samo s tem partnerjem zdaj.

Čisto mogoče, da on poizkuša to, kar je bilo všeč puncam pred tabo, kar pa ni rečeno, da kuri tebe. Spomni se, kaj sta počela z bivšim, kar te je vžgalo in predlagaj kaj takega (ni treba da mu razlagaš, da je to bivši tako pa tako delal in ti je bilo všeč, samo da ti ej to in to všeč bo dovolj;). Da se naučit seksa tako kot vsega drugega, mislim tehnik itd..., čeprav se strinjam s patrino, da pridejo te stvari spontano. Vendar pa so nam spontane, fantje se pa dostikrat precej ukvarjajo s tem, kaj nam je všeč in kaj ne - mislim, oni morajo študirat, me pa samo spontano uživamo:D. Malo heca, precej resnice... Torej: če si želiš ostat z njim, mu daj priložnost: NAUČI GA, kaj je TEBI VŠEČ. NIma veze, kako izkušen je, ni nujno, da zna pri tebi pritiskat na prave gumbe, očitno jih še ni našel, pomagaj mu. Fantje imajo baje zelo radi, če jim direkt povemo, kaj nam dogaja - lahko vodiš njegovo roko, lahko mu poveš z besedami, kar ti je lažje, lahko imata svoj sistem, kako nakažeš, samo naj ne bo preveč subtilno, ker nekateri fantje teh signalov ne znajo tako dobro brat kot drugi. Če se oba potrudita in se on nauči, kaj je tebi noro, se imata lahko super, če sta si seveda sicer privlačna. Brez tega pa si ne predstavljam čisto...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!