|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čisto prvi "znaki" - pred M
3.9.2013 10:23:48   
Anonimen
Mene pa zanima, glede na to, da pogosto govorite, da ste takoj vedele, da ste zanosile (že pred M), kako???

Kaj je drugače? Počutje? Telo? Razpoloženje?

Kaj so tisti čisto prvi znaki, da je nekaj drugače kot ponavadi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čisto prvi "znaki" - pred M
3.9.2013 10:44:57   
Tejči
Pri prvem otroku nisem imela čisto nobenih znakov, razen da M ni in ni bilo... sedaj pri drugem otrokecu, pa se na M nisem mogla zanašat, saj sem imela zelo neredne (od 1-6 mesecev je ni bilo), mi je pa bilo 3 dni ves dan slabo, pa zizike so postale drugačne oblike - sem še en čas mislila, da je slabost od česa drugega, a mi zizike niso dale miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2013 10:45:40   
Tejči
Aja, razpoloženje pa se mi ni nič spremenilo, sem celo nosečnost ista kot prej - tako pravijo vsi okrog meneuser posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2013 10:56:19   
Polona31
Pri prvem mi je M. zamujala in je bilo to to...pri drugem pa...sem se v službi razjokala kar tako brez veze in mi ni bilo jasno kaj mi je in sem šla delat test 2 dni pred predvideno M in je bil +.

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2013 11:25:22   
Neala
V obeh nosečnostih sem teden pred pričakovanjem M vidla, da je nekaj drugače. To je bilo to, da so me prsi nenormalno bolele. Zdaj v drugo so me že skor nehale, ampak so potem drug dan takoj nazaj začele in sem vedela, da "nekaj ne štima" user posted image . Vse to je bilo že en teden pred M. Takoj tisti teden so se mi začele tudi rahle slabosti, občutek, da imam "vse v grlu".

Me je pa tudi špikalo spodaj, ampak tega nisem pripisovala nosečnosti, ker to je lahko tudi ponavadi pred M.

Tako, da tiste slabosti so bile meni "sumljive" najbolj user posted image .

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2013 12:12:57   
SU
Tudi mene je "špikalo" spodaj... in tudi jaz nisem bila posebej pozorna na to, ker je tako pred vsako M... Pa bolele so me prsi in kar naenkrat mi ni več pasala kava...Hhmmm...čudno?! Sem najprej pripisovala virozi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2013 9:08:53   
ronja
Jaz sem vedno bruhala ko vidra, težko to spregledaš. Prvič nisem imela pojma, da je to to in sem mislila, da sem se preveč najedla kostanjev, pa naslednji dan nečesa drugega, pa naslednji dan... no, potem sem naredila testuser posted image . Imam redne m. in če zamuja, je navadno razlog:D. Naslednje nosečnosti sem takoj vedela, ko mi je bilo tako značilno slabo, bolj slabo kot pri bolezni, je bil test samo zato, da sem se lahko naročila h g., ker te tam seveda vprašajo, če si naredila test. Sem pa vedno bruhala, podnevi in ponoči in že preden sem sploh pomislila na to, da bi lahko kaj bilo (nikoli nisem računala, da bo takoj), vedno me je slabost spomnila na nosečnost in ne obratno. Lubi še zdaj trzne, če mi je kdaj slabouser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2013 10:25:57   
Taddy78
V prvi user posted image mi je naenkrat zasmrdela koruza, ki sem jo prej oboževala...res pa je, da nisem niti pomislila na nosečnost in sem po dvodnevnem zaostanku M komaj ugotovila, da nekaj ne štima. Vsi ostali znaki so se začeli kasneje.
V drugi user posted image pa sem šla s sinom in partnerjem v simulator (lunapark) in mi je naenkrat postalo tako slabo, da sem komaj zdržala do konca in komaj prišla do sape. Čez 9 dni, je bil test pozitiven.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2013 19:53:11   
bucka15
Zdravo!sem nova tu na forumu! Nekaj me zanima in me tanima ce je ze katera se srecala oz je imela podobno težavo! Imam fanta, redno sma toti mesec imela spolne odnose vendar brez kakršnekoli zaščite! Zadno menstruacijo sem imela 30 julija, cikluse imam na 28-32 dni! Nikoli mi ni menstruacija delala večjih problemov, prejsnji teden 29. 8 je fant spustil v mene saj sma ti stela pod tiste varne dneve, drug dann sma isto ponovila, sedaj pa je ze teden naokoli in menstruacije se kar nisem dobila jar se nu zdi zeli cudno!do vcerah sploh nusem študirala o zanositvi, kupila sem si vceraj test pokazala sta negativno, odleglo mi je, danes pa naju je z fantom kljub temu prijela panika ki sma malo gledla twh forumih kaj je vse možno! V jajcnikih iman cudno bolečino in v krizu kot da me bolijo ledvice, tudi obcasna slabost in glavoboli so prisotni! Je mozno da sem zanosila kljub temu da so testi negativni,tako ze delama pol leta pa ni bilo nic narobe, je nizni da sem tik pred čakajočo menstruacijo zanosila jljub jao varnim dnevom ker ze tdaj vec to ne verjamem kar sem vse prebrala kaksne možnosti si :/ je mozno da sem prehitro naredila test? ce se menstruacija ne bi pojavila di naslednjega tedna bim mogla test ponovit in obiskat ginekologa?! Prosim za kakšne odgovore in nasvete ce je imela katera kdaj jah podobnega! Hvala vam v naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2013 9:12:44   
Anonimen
1.nosečnost sem začela jabke jesti,drugače jih ne jem,slabosti med vožnjo pa na žalost ss v 8 tednu
2.nosečnost smo šli v picerijo in sem mislila da imajo po novem ribe user posted image in sem si naročila ribe pa reče gospa da nimajo ribe lahko pa dajo na pico tuno.Na žalost sem šla v 28 tednu rodit srček je nehal bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bucka15)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2013 0:22:23   
Anonimen
Js sem se pocutla ful cudno in sem takoj vedla da se nekaj pripravlja. Pa joske so se mi malck povecale in slabo mi je blo ful. Sam tezko opises ta filing....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2013 14:54:51   
sannndra
Jaz nisem imela nobenih znakov. Šele po + testu.user posted image

BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.10.2013 13:38:51   
Julsy
Pa lep pozdrav tudi z moje strani.
Prebiram in prebiram, iz dneva v dan, s teme na temo in zdaj je pa le čas, da povprašam, kaj me mori/krade mislim. Skratka...
Zanjo menstruacijo sem imela 23. - 26.9.2013 (vedno točna; moj cikel je dolg 24 dni, redko kdaj 25). 7.10.2013 sem imela izcedek/sluz (saj ne vem več) barve bele kave, ki je bil na wc papirju roza barve. To je trajalo tudi naslednji dan 8.10. nato pa roza izcedka ni bilo več. Prav tako so se v istih dneh pojavili krči kot pred menstruacijo, a le ta naj bi prišla 17.10.2013. Prav tako pa so prisotne bolečine v jajčnikih in pa gromozanska bolečina v križu. Občutek imam, da imam razbolel celoten medenični del. Prisotna je napihnjenost, prsa so napihnjena, na dotik boleča. Ponoči je bolje, takoj zaspim in bolečine se umirijo, vendar pa je tekom dneva vse huje. Sem utrujena, počutim se bolehna. Res, da je verjetno PMS, ampak 10 dni pred menstruacijo? Nikoli še ni bil v takšni meri in na takšen način.  
Jah, no... Načrtujeva ne, braniva se tudi neuser posted image  Zaščite ni, spolni odnosi redni.
Saj sploh ne vem, zakaj vam pišem. Verjetno je ni nobene, da bi vzela magično palčko v roke in pričarala odgovor ali je možno, da sem noseča ali ne.
Mogoče sem se pa morala samo malce potožiti user posted image

Skratka, ne bi se pa branila nobenega odgovora, kljub vsemu...

Lepo se imejte user posted image  pa lep vikend

(odgovor članu sannndra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.10.2013 15:52:49   
Night
Julsy, naredi test na dan izostanka, drugega ti ne znam svetovati user posted image

Drugače pa sem jaz tisti mesec, ko sem zanosila, čutila vgnezditev. Točno 7. dan po ovulaciji (sem imela redne O, vedno na 14. dan, merila sem si T in testirala z lističi) sem čutila špikanje najprej v enem, nato v obeh jajčnikih. Ampak to je bilo tako, kot bi me nekdo zaštihal v trebuh, kar močna bolečina. Test mi je čez 3 dni pokazal že zelo rahlo črtico, ki je postala očitna šele na dan izostanka. Simptomi nosečnosti so pa prišli šele čez dva tedna. Sem jih imela vsak mesec ogromno, tisti mesec pa nobenega user posted image

(odgovor članu Julsy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

sindarin

če bi se vam dohodek zmanjšal za 20%, bi zmanjšali vrednost nakupa igrač za priložnosti kot so rojstni dan, Miklavž, Božiček?

da (58%)

ne, bi varčeval pri drugih stvareh (23%)

ne (7%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!