Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Snet kondom - zanositev ?? 3.9.2013 9:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa jutranja tableta, če si ne želita To bi morala vzeti čimprej, mislim pa da imaš 72 ur časa, drugače pa čakaj kaj se bo izcimilo. Možno je vse, še posebno na čas v katerem se je to zgodilo. Srečno
|
|
|
|
RE: Snet kondom - zanositev ?? 3.9.2013 9:55:39
|
|
|
|
Tippi
|
O ja, zanositev je možna. seveda! tudi jaz ti predlagam jutranjo tabletko, če si ne želita še enega otroka, sicer pa lahko reskiraš lahko da je, lahko da ni prišlo do zanositve. to boš najprej vedela čez 14 dni
|
|
|
|
RE: Snet kondom - zanositev ?? 3.9.2013 11:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutranja tabletka...naj bi pomagala če do ovulacije še ni prišlo, pa IZOGIBAM se v VELIKEM loku vsej kemiji ki povzroča zmedo v našem telesu, tako da...sem se že sprijaznila...kar bo pa bo...ko sem bila drugič noseča smo gradili, cele dneve sem bila sama z otrokom in ogromnim trebuhom...sedaj smo na svojem tako dapa še hecela sem se večkrat da...ta prvi fant je bil spočet na moževem domu, ta mali na mojem domu, da ta tretje dete bo pa v našem domu, tako da... ...vse kar se nam zgodi, se pa sigurno zgodi z razlogom...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?