|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaši znaki začetka poroda in odluščenje "...
2.9.2013 11:04:47   
Anonimen
Pozdravljene,

V bistvu sem napisala že vse v naslovu teme ;) Zanima me kaki so bli vaši znaki začetka poroda..... vem da je precej različno od primera do primera... Jaz sem par dni pred PDP in skoz nekaj novega se dogaja. Pri prvi nosečnosti se ni dogajalo nič dokler mi ni odtekl voda. Zdaj pa bolečine v križu, trebuh mi zadnje noči precej otrdeva, na čase me hoče nekaj "šraufat" itd,  ampak to se dogaja zadnje 4 dni nekje.... Prej ko sem pa šla lulat pa sem imela na hlačkah prozorno kepico, brez vonja in čist brez barve...morda bi se odlušči čep? vaše izkušnje prosim...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaši znaki začetka poroda in odluščenje &...
2.9.2013 12:30:24   
Anonimen
Rodila sem čez PDP.

Sedem dni pred porodom sem imela na hlačkah veliko kepo goste sluzi- vsi, vključno z ginekologom, smo predvidevali, da mi je šel čep- pa ni bil, kajti pravi čep mi je šel šele v porodni sobi, po klistirju- bila je sluz z krvavimi nitkami, je babica potrdila, da je čep.

Popadki- nonstop me je nekaj zvijalo, pa nikoli redno- so bili že eno uro na pet minut, šla sem spat in so nehali. To niso tisti tapravi popadki. Morajo biti močni- redni. Tisti odpirajo. Jaz sem imela takoj popadke na tri minute, blage(sem na koncu ugotovila, kaj so pravi popadki), pa se nisem odpirala.

Po PDP se je vse umirilo. Nobenih znakov ni bilo, da bi kmalu rodila. Niti dan oziroma dve uri pred začetkom popadkov ni bilo nič(razen možnega gnezdenja)- niti špikalo me ni.
Moj porod se je začel z popadki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2013 14:16:58   
Luckasmucka
Pri meni se je obakrat začelo z zelo močnimi in rednimi popadki. Voda mi je obakrat odtekla šele v porodni. Drugih znakov nisem imela (če ne štejem otrdevanja trebuha, ki se je začelo že okrog 20. tedna). Je pa bil drugi porod veliko hitrejši in tudi popadki so bili veliko hitreje na 3-4 minute. Ko sem prišla v porodno, sem bila že 7 cm odprta, čez 45 min pa sem že crkljala štručko user posted image user posted image . Upam, da bo tudi v tretje podobno, ker se hiter porod pozna tudi pri splošnem počutju v dneh po porodu.
Vso srečo in čim hitrejši porod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2013 16:42:10   
Flavia_
Pozdravljena!

Ko bo "čas", boste zagotovo vedela user posted image

Prvič sem imela "visoki pok" in mi je odtekla voda - brez popadkov (te sem dobila šele v porodnišnici).

Drugič sem imela na hlačkah krvavo sluz. Ko sem 3 ure kasneje prišla v porodnišnico, sem bila odprta že 5 cm - ponovno brez popadkov.

Srečno,
flavia

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.