![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vaši znaki začetka poroda in odluščenje &... 2.9.2013 12:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Rodila sem čez PDP. Sedem dni pred porodom sem imela na hlačkah veliko kepo goste sluzi- vsi, vključno z ginekologom, smo predvidevali, da mi je šel čep- pa ni bil, kajti pravi čep mi je šel šele v porodni sobi, po klistirju- bila je sluz z krvavimi nitkami, je babica potrdila, da je čep. Popadki- nonstop me je nekaj zvijalo, pa nikoli redno- so bili že eno uro na pet minut, šla sem spat in so nehali. To niso tisti tapravi popadki. Morajo biti močni- redni. Tisti odpirajo. Jaz sem imela takoj popadke na tri minute, blage(sem na koncu ugotovila, kaj so pravi popadki), pa se nisem odpirala. Po PDP se je vse umirilo. Nobenih znakov ni bilo, da bi kmalu rodila. Niti dan oziroma dve uri pred začetkom popadkov ni bilo nič(razen možnega gnezdenja)- niti špikalo me ni. Moj porod se je začel z popadki.
|
|
|
|
RE: Vaši znaki začetka poroda in odluščenje &... 2.9.2013 14:16:58
|
|
|
|
Luckasmucka
|
Pri meni se je obakrat začelo z zelo močnimi in rednimi popadki. Voda mi je obakrat odtekla šele v porodni. Drugih znakov nisem imela (če ne štejem otrdevanja trebuha, ki se je začelo že okrog 20. tedna). Je pa bil drugi porod veliko hitrejši in tudi popadki so bili veliko hitreje na 3-4 minute. Ko sem prišla v porodno, sem bila že 7 cm odprta, čez 45 min pa sem že crkljala štručko . Upam, da bo tudi v tretje podobno, ker se hiter porod pozna tudi pri splošnem počutju v dneh po porodu. Vso srečo in čim hitrejši porod
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.