Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:10:35
|
|
|
|
petea
|
LuLu, poglej drugače na stvar: dobro je zate, ker ima trgovec postavljeno takšno realno redno ceno, da pri njej ti kot kupec nisi na škodi, zato ni potrebe po znižanju cene
< Sporočilo je popravil petea -- 28.8.2013 12:14:16 >
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:15:44
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea LuLu, poglej drugače na stvar: Od tega oni tak lepo živijo ... Da jaz gledam tako, da hb niso podražili izdelka
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:23:11
|
|
|
|
petea
|
ti pa tudi, ko pomirjena, da si opravila dober nakup ... jaz sem že nekajkrat razmišljala, da bi v poseben šparovček dajala prihranek od nakupov v raznoraznih akcijah; no, do sedaj mi tega še ni uspelo realizirati
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:25:39
|
|
|
|
mika
|
jaz sem že nekajkrat razmišljala, da bi v poseben šparovček dajala prihranek od nakupov v raznoraznih akcijah; no, do sedaj mi tega še ni uspelo realizirati Pri takšni akciji, ki jo je Lulu nalepila, bo šparovček prazen
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:26:23
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea ti pa tudi, ko pomirjena, da si opravila dober nakup ... jaz sem že nekajkrat razmišljala, da bi v poseben šparovček dajala prihranek od nakupov v raznoraznih akcijah; no, do sedaj mi tega še ni uspelo realizirati Ful sem mirna ja Meni ne uspe tak prihraniti, ker marsikaterega izdelka včasih niti ne bi kupila, če ne bi bil v akciji. Oni drugačni... z nekaj popusta, ne taki, kot je zgoraj
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:32:49
|
|
|
|
petea
|
vidiš, to tudi moj dragi pravi: 'Če kupiš izdelek v akciji, prihraniš (npr.) 50 %, če pa ga ne kupiš, pa 100 %.' kot nakupovalka, ki me zelo mamijo akcijske ponudbe, s težkim srcem priznam, da ima (včasih) prav ...
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:34:54
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea vidiš, to tudi moj dragi pravi: 'Če kupiš izdelek v akciji, prihraniš (npr.) 50 %, če pa ga ne kupiš, pa 100 %.' kot nakupovalka, ki me zelo mamijo akcijske ponudbe, s težkim srcem priznam, da ima (včasih) prav ... To je matematično izvedljivo, če imaš dovolj denarja za 100% ceno. Če nimaš, nič ne prišparaš, če ne kupiš.
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:37:03
|
|
|
|
LuLu
|
Jaz včeraj nisem stanovanja kupila. A sem zato prišparala 100.000 eur? Ja, pa ja... kje se je skril šparovček?
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:41:11
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz včeraj nisem stanovanja kupila. A sem zato prišparala 100.000 eur? Ja, pa ja... kje se je skril šparovček? si, si, samo tega do danes nisi vedela ... kam se je skril šparovček, pa morda vedeževalke vedo
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 12:45:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea kam se je skril šparovček, pa morda vedeževalke vedo in če je pokličem, prišparam še od nje? Madona... vsako minuto sem bogatejša
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 13:07:12
|
|
|
|
Najaa
|
Sam so pa dosegli veliko reklamo s temle "popustom". Poglej, kako se piše o njemu.
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 13:13:42
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam so pa dosegli veliko reklamo s temle "popustom". Poglej, kako se piše o njemu. To je še najmanj,kar lahko naredim za trgovca, ki skrbi za moje dobro Naj se mi zahvali s kako kuverto na moj dom, noter pa letaki in vse akcije in... ajde, naj mu bo, noter pa še nekaj par 100eur bonov
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 13:37:29
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu "Akcija!" dobiva nov pomen Ja....tako dober, da se ga ne splača znižat......
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 14:55:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam so pa dosegli veliko reklamo s temle "popustom". Poglej, kako se piše o njemu. To je še najmanj,kar lahko naredim za trgovca, ki skrbi za moje dobro Naj se mi zahvali s kako kuverto na moj dom, noter pa letaki in vse akcije in... ajde, naj mu bo, noter pa še nekaj par 100eur bonov Kaj si tečna. A ni že ta akcija dosti?
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 28.8.2013 15:23:17
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam so pa dosegli veliko reklamo s temle "popustom". Poglej, kako se piše o njemu. To je še najmanj,kar lahko naredim za trgovca, ki skrbi za moje dobro Naj se mi zahvali s kako kuverto na moj dom, noter pa letaki in vse akcije in... ajde, naj mu bo, noter pa še nekaj par 100eur bonov Kaj si tečna. A ni že ta akcija dosti? Ne, ni. Ni me prepričala za nakup.
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 12.9.2013 14:27:32
|
|
|
|
petea
|
Ena potrošniška, zato jo dajem v to temo: v eni trgovini smo kupili več svetil za isti prostor, niso pa imeli iz iste serije luči za nad jedilno mizo; brskanje po spletu mi da neko osnovno oceno, kolikšna bi naj bila njena cena - naj bo 100 enot (=e), videla sem jo tudi za 133 e poizvedujem, koliko stane željena svetilka v različnih poslovalnicah istega trgovca, pri katerem smo kupili ostala svetila, a v različnih mestih torej, ista svetilka, ista trgovska mreža, cene pa: 103 e, 100 e, 87 e, 86 e, 84 e, 83 e, 57 e, 28 e
< Sporočilo je popravil petea -- 12.9.2013 14:28:00 >
|
|
|
|
RE: Dobro zame... trgovec že ve 12.9.2013 17:12:08
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea torej, ista svetilka, ista trgovska mreža, cene pa: 103 e, 100 e, 87 e, 86 e, 84 e, 83 e, 57 e, 28 e Eh... (nimam kaj bolj pametnega za dodati)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?