karlala
|
Verjamem da bo delovalo zmedeno vendar me zanima kako se spopadate s podobnimi tezavami. Na kratko: že skoraj 3 leta sem ločena, mati dveh otrok..v tem času sem se zapletla z enim moskim, katerega sem na začetku videla kot rešitev, da bom končno lahko zapustila moža. On mi ni dajal nobenih obljub, všeč sem mu bila, vendar mi je že na začetku povedal, da ne želi veze, da trenutno ne išče partnerke, da sem mu všeč in dejansko, da bi se dobivala občasno brez obveznosti. Po dolgoletni nesrečni vezi iskreno povem, da mi je to tudi odgovarjalo. Imela sva se lepo, dogovorila sva se določene stvari..vendar seveda, mene so zanesla čustva in sedaj opažam, da sem se očitno zaljubila vanj. On se ni, prizna, da mu je lepo z mano, vendar še vedno si ne zeli imeti več kot imava.In moje vprašanje: kako se spopasti s temi čustvi, ko ga gledam pa vem, da ne morem do njega, ko čakam , da bi se videla, ko upam, da bi mogoče bilo kaj drugače. Sicer nisem doma in jokam, da bi me poklical, živim kar polno življenje, šport, prijatelji, otroci, ampak vseeno. Veliko razmišljam , zlezel mi je pod kožo, v srce, čutim pa da verjetno zgubljam čas, da mogoče zaradi tega ne dam komu drugemu priložnosti. Ne znam si pomagati. Vsakega nasveta osebe v podobni situaciji bi bila vesela. hvala
< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 23.8.2013 22:34:02 >
|