|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to ljubezen?
22.8.2013 9:52:18   
Anonimen
Spoznala sem ga pred letom in pol. Takrat sem bila na sveže ločena in bil je melem za mojo dušo. Znala sva se pogovarjati ure in ure....Po nekaj mesecih sem začela hoditi k njemu domov, živi sam z mamo. V tistem času sem bila brez zaposlitve, zdaj sem zaposlena. Že takrat mi je bilo čudno, da nikoli ni šel v trgovino dokler nisem prišla k njemu. Ko sva prišla do blagajne, se je zmeraj nekam zgubil, tako, da sem zmeraj vse plačala sama. To kar pišem sem dala na prvo mesto, ker bi rada od vas slišala kar že dolgo vem, da me ta moški nima rad, ampak me na veliko izkorišča.
Po 6 mesecih sva začela živeti skupaj, naj povem, da imam službo šele nekaj mesecev, vendar sem do zdaj financirala vse sama. Vsak mesec mu dam pol za položnice, nabavim hrano za cel mesec, pa še vmes kaj prispevam. Denar sem imela prihranjen, vendar on tega ni vedel. Nikoli me ni vprašal od kje ga imam, kako se preživljam itd..Zdaj, ko živiva skupaj na njegovi kmetiji, delam vse...ko sem prišla je bilo vse zanemarjeno, zapuščeno.....vse sem spravila v red, tako, da se hiša, hlev in vsa okolica sijeta od reda in čistoče. Temu moškemu nudim vse, ker ga imam rada...ampak ne dobim nazaj nič. V vsem tem času nisva šla nikamor, od njega ne dobim nobene pozornosti, vse se mu zdi samoumnevno. Vsak dan ga prosim, da se z mano pogovarja, da me poskuša razumeti, da se slabo počutim, ker mu ne verjamem, da me ima rad.
Njegova mama nama nagaja, mene kleveta povsod, vendar on za to ne naredi nič. Pravi, naj preslišimi in ignoriram.
Večkrat mu povem kaj si želim, kaj bi rada, vendar nikoli niso moje želje upoštevane. Jaz mu pa izpolnim vse, ker ga imam rada in mi veliko pomenijo njegove želje .
Te ima takšen moški res rad? Ko pride do težav, se zapre vase, mene ignorira, obnaša se, kot da me ni.
Vem, da ta veza ni zdrava, vendar še zmeraj mislim, da morda pretiravam.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to ljubezen?
22.8.2013 10:07:59   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ker bi rada od vas slišala kar že dolgo vem, da me ta moški nima rad, ampak me na veliko izkorišča.

Seveda te izkorišča, saj vse, kar si naštela (kar narediš ti zanj, za kmetijo) nikakor ne vodi k dobremu partnerstvu in če je tu še mama zraven, ki vama nagaja... Ne vem, sama imaš odgovor.

Te ima takšen moški res rad? Ko pride do težav, se zapre vase, mene ignorira, obnaša se, kot da me ni.

Mislim, da te ima rad.. po svoje... Ampak drugače verjetno ne zna. Vedno je živel z mamo, ki ga je priklenila nase oz. ni niti znal razviti odnosov zunaj te njune skupnosti. Morda je to pač njegov način izkazovanja ljubezni.
Ker to zate nikakor ne more biti dovolj (zamerim mu tudi "skrivnostno izginotje" pred blagajno), tudi ti nisi dolžna žrtvovati sebe in svoje življenje za nekaj, kar bo slej ko prej vodilo v pogubo. Če pa bi prišli še otroci...

Mislim, da je znano kakšen bi bil konec te zgodbe v vsakem primeru, zato se reši iz tega zdaj, dokler se še lahko in je še najmanj komplikacij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2013 10:10:46   
mateyka
meni sploh ni jasno kaj pišeš sem gor. zdajle bi morala že pakirat kovčke in se selit imo..

p.s. no, v bistvu se sploh ne bi smela k njemu preselit, če se ti je alarm vklopil že toliko prej (na blagajni trgovine), samo pustimo detalje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2013 11:11:49   
Anonimen
To ni ljubezen.....točno tako stvar se je meni dogajalo.Spoznala sem tipa čez eno leto sem se selila k njemu ...tudi živel doma pri starših,vse sem pospravila okol hiše in v hiši ta človek ni imel niti kos kruha v hiši in niti ni kupoval je hodil k staršem jest jaz sem prišla iz službe sita ker imamo malico ampak zvečer sem pa bila lačna in en teden sem čakala in čakala če bi user posted image se spomnil da bi za jest kaj kupil in ni tako da sem jaz začela kupovat in prvič ko prinesem hrano domu je reku končno si šla nabavit user posted image (mi ni problema nabavit ampak počas se je izkazal zakaj je rabil on punco da živi pri njemu in se je začel .....Kar listek je začel napisat salamo tako,salamo tako,tak meso,vino,in razne stvari in to ni bilo pocen ...suha salama 10 evro v 3 dneh jo je zmazal sam ...in počas so me začele stvari motit na primer sem kupila meso in je kar cel kos dal pečit zase sam ker jaz sem imela v službi malico in ko sem prišla domu njega ni bilo nikjer,posoda umazana pač sit je šel na špricer v gostilno in ene 5 ur ga ni bilo nazaj ene parkrat sem požrla in en dan glih se domu pripelje in govna pijana mi reče jutri dej kupi še on sir pa ne vem kaj še pa moraš tako čistilo kupit pa tak prašek in jaz vprašam njega kaj ssi ti kaj kupu odkrat sem pri tebi?????on meni nazaj glej to je družinsko življenje da ženske kupujejo hrano deci moramo imet za pir ...haloooo in od tistega dneva niti ene stvari nisem kupovala en teden sem jaz lepo jela v službi in zvečer sem kar ven hodila jest in je znorel da kaj se grem da naj bom srečna da niso mi starši njegovi zaračunali najemnine pa take stvari ...jaz sem sam pakirala in šla,zdaj sem že 4 leta srečna poročena oba imava službo vsak neki damo za hrano za stroške ni metanje pod nosom glede vode,elektrike in take stvari.Tako da punca čim prej se poberi od tam taki samo izkoristijo in večinoma so tukaj tudi mame krive ....pri meni je bilo tako da ko sem rekla da grem stran od tam so mi zaračunali za eno leto elektrike,vode itd.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2013 13:01:25   
notkar
Temu se reče "Iz dežja pod kap". Pa lep pozdrav od Notkarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2013 13:26:29   
daddy

ker mu ne verjamem, da me ima rad.

Pri ljubezni nimaš kaj verjeti ali pa ne, takrat enostavno čutiš. In VEŠ. Tak da ja, zberi pogum in pokaj. Na dolgi rok zagotovo ne boš obžalovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2013 15:09:49   
ronja
Ne vem, ali se kaznuješ za spodletel zakon ali se na splošno tako malo ceniš, ampak v vsakem primeru nehaj! poglej se v ogledalo in si reči: čuj, saj ga kdaj poserješ, ampak tak slaba pa nisi, da bi si morala ljubezen kupovat. In pojdi, nimaš kaj dosti tuhtat.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2013 11:03:21   
tehnofil

Imaš slab občutek ker nosiš notranji strah, da si kriva za propadli zakon in tega ne želiš ponoviti. Ta strah te ovira realno oceniti oodnos. Ga bomo pa mi namesto tebe. Ti si njemu nadomestna mama. Pri vama ne gre za odnos med partnerjema ampak za odnos sin-mama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2013 11:27:47   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Imaš slab občutek ker nosiš notranji strah, da si kriva za propadli zakon in tega ne želiš ponoviti. Ta strah te ovira realno oceniti oodnos. Ga bomo pa mi namesto tebe. Ti si njemu nadomestna mama. Pri vama ne gre za odnos med partnerjema ampak za odnos sin-mama.

odnos mama in sin z bonusom, ker mu verjetno tut spolnosti ne odrekaš zato, da bi se vsaj v tem delu počutila ljubljeno... in tako ma gospod vse: oprano, zlikano, porihtan dom okolica in seks vedno na dosegu roke... in za to mu ni treba narediti nič, ker je tebe strah da boš ostala sama in mu vse serviraš na pladnju...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2013 9:45:53   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ne vem, ali se kaznuješ za spodletel zakon ali se na splošno tako malo ceniš, ampak v vsakem primeru nehaj! poglej se v ogledalo in si reči: čuj, saj ga kdaj poserješ, ampak tak slaba pa nisi, da bi si morala ljubezen kupovat. In pojdi, nimaš kaj dosti tuhtat.

Najprej si 10x preberi Ronjin odgovor in 5x to kar si napisala...in če boš še vedno v dvomih (t.j.če ne boš spakirala in šla), sploh nimaš problema, ampak enostavno imaš to zmožnost, da vlečeš nase same luzerje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?