Anonimen
|
Spoznala sem ga pred letom in pol. Takrat sem bila na sveže ločena in bil je melem za mojo dušo. Znala sva se pogovarjati ure in ure....Po nekaj mesecih sem začela hoditi k njemu domov, živi sam z mamo. V tistem času sem bila brez zaposlitve, zdaj sem zaposlena. Že takrat mi je bilo čudno, da nikoli ni šel v trgovino dokler nisem prišla k njemu. Ko sva prišla do blagajne, se je zmeraj nekam zgubil, tako, da sem zmeraj vse plačala sama. To kar pišem sem dala na prvo mesto, ker bi rada od vas slišala kar že dolgo vem, da me ta moški nima rad, ampak me na veliko izkorišča. Po 6 mesecih sva začela živeti skupaj, naj povem, da imam službo šele nekaj mesecev, vendar sem do zdaj financirala vse sama. Vsak mesec mu dam pol za položnice, nabavim hrano za cel mesec, pa še vmes kaj prispevam. Denar sem imela prihranjen, vendar on tega ni vedel. Nikoli me ni vprašal od kje ga imam, kako se preživljam itd..Zdaj, ko živiva skupaj na njegovi kmetiji, delam vse...ko sem prišla je bilo vse zanemarjeno, zapuščeno.....vse sem spravila v red, tako, da se hiša, hlev in vsa okolica sijeta od reda in čistoče. Temu moškemu nudim vse, ker ga imam rada...ampak ne dobim nazaj nič. V vsem tem času nisva šla nikamor, od njega ne dobim nobene pozornosti, vse se mu zdi samoumnevno. Vsak dan ga prosim, da se z mano pogovarja, da me poskuša razumeti, da se slabo počutim, ker mu ne verjamem, da me ima rad. Njegova mama nama nagaja, mene kleveta povsod, vendar on za to ne naredi nič. Pravi, naj preslišimi in ignoriram. Večkrat mu povem kaj si želim, kaj bi rada, vendar nikoli niso moje želje upoštevane. Jaz mu pa izpolnim vse, ker ga imam rada in mi veliko pomenijo njegove želje . Te ima takšen moški res rad? Ko pride do težav, se zapre vase, mene ignorira, obnaša se, kot da me ni. Vem, da ta veza ni zdrava, vendar še zmeraj mislim, da morda pretiravam.....
|