Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako prestaviti menstruacijo? 14.9.2005 9:37:27
|
|
|
|
aljuška
|
Vem,da je to že bilo nekje napisano, samo se še slabo znajdem tu v novi RR- ji ,pa bi prosila, če mi poveste kako naj prestavim menstruacijo za nekaj dni. Namreč danes bi morala vzeti še zadnjo tabletko v ciklusu, potem bi bilo 5-6dni pavza in nato bi jo morala dobiti (tetko). Ker pa gremo ravno v ponedeljek na dopust v toplice ( in bi jo takrat že morala dobit )bi jo rada prestavila za nekaj dni. A lahko še naprej jem tabletke, recimo do nedelje ( začnem novi ciklus brez pavze ) in potem naredim pavzo?
Ne vem če sem čisto jasno napisala upam, da me razumete.jemljem Diane 35 in do sedaj je še nisem prestavljala te tetke ( m.),ker ni bilo potrebe, zdaj pa nisem niti pomislila ( oz.izračunala ), da me bo obiskala med dopustom..Bi se pa vseeno rada kopala s tamalo..
Thanx!
|
|
|
|
kako prestaviti menstruacijo? 14.9.2005 10:23:02
|
|
|
|
kepica81
|
tudi jaz sem se premaknila M.
tako kot ti pravis, ko bos vzela vseh 21 tabletk, vzemi se stiri, npr - iz naslednjega zavitka... potem imas 1 teden pavze, in nato nadaljujes s tabletkami (zdaj jih imas npr 4 manj)
upam da si razumela
lep pozdravcek in lepo se imejte na dopustu
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?