Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAŠELJ IN OSTRA BOLEČINA 1.8.2013 6:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro,tudi mene je ko sem kašljala bolelo na obeh straneh,to so vezi ki se raztegujejo in ni nevarno za ,jaz sem v tej nosečnosti prebolela pljučnico z 39 vročine,in parkrat vnetje mehurja in ledvic,zaenkrat je vse vredi in smo že v 36.tednu Tak da brez skrbi
|
|
|
|
RE: KAŠELJ IN OSTRA BOLEČINA 1.8.2013 10:11:28
|
|
|
|
Penny
|
Poskusi pokrčit noge k trebuhu, ko kašljaš. Sem bila tudi sama v zgodnjih tednih nosečnosti (7.-9. teden) močno prehlajena, pa kašljala sem občasno in mi je ta taktika pomagala.
|
|
|
|
RE: KAŠELJ IN OSTRA BOLEČINA 1.8.2013 10:25:38
|
|
|
|
patrino
|
Mogoče se čudno sliši, pa vendar lahko pride do kašljanja in bolečin na levi ali desni strani prs tudi zaradi želodca oz. refluksa. Zaradi visoke nosečnosti, ko je otrok že precejšenj, se zgodi ( rado ponoči, ko prebava poteka še bolj intenzivno), da želodčna kislina zaradi dvignjenega želodca v nosečnosti, izteka višje v požiralnik, kot ponavadi. Ob tem imaš lahko pekoč občutek ( zgaga v nosečnosti) ali pa kar precejšnje bolečine, ki jih nekateri po jakosti primerjajo z infarktom. Ker kislina draži tudi sapnik, te sili na kašljanje. Meni je pomagalo visoko zglavje in pa to, da se preveč pozno nisem napokala kakšne težke hrane. Lahko je sicer tudi kaj drugega ( sama pač nisem zdravnik), me pa zadevščina dosti spominja na moje težave ob koncu vsake nosečnosti. Tudi mene je svinjsko bolelo in ponavadi prenehalo vedno, ko sem vstala in se poravnala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?