ona
|
Pozdrav! Prejšnji teden v četrtek je hčerka dobila vročina,nakar smo šle v petek k zdravnici. Dala je kri,kjer se ni kazalo nobeno vnetje, na Crp je imela nulo,tako,da je zdravnica sumila da je viroza. Čez vikend se ji je povišala vročina, katero je imela med 38 in 39. V ponedeljek smo šle spet v ambulanto in spet dat kri,kjer je crp pokazal 28,kar je kazalo na neko vnetje. Pri poslušanju pljuč je zdravnica potrdila blago pljučnico in ji predpisala antibiotik. Včeraj dopoldne je imela vočine 37,potem pa nič več. Danes smo šle spet poslušat pljuča in gre na boljše,vročine nima. Zdravnici sem povedala,da gremo v soboto na morje in je predlagala da naj se ne kopa v morju vsaj do srede...joj, kako dopovedat otroku,da naj morje gleda od daleč :( Sicer je punca pridna in vse uboga,pa tudi je že rekla,da se ne bo kopala in bo počivala. Med drugim je zdravnica rekla,da je tudi dobro,da gre na morje zaradi morskega zraka,da se bo prej pozdravila. Zdej me pa zanima ali naj gremo sploh na morje ali odpovemo...njeno stanje je danes super,ne sem se pa naprezat,mora bit na miru,da se lepo pozdravi. Sicer je ta opcija mogoča tudi na morju in skoraj ne vidim razloga,da ostanemo doma. Bo pač v senci par dni. Zakaj sploh pišem...rada bi še kakšno mnenje nekoga,ki je otrok imel pljučnico poleti in v čem je sploh razlog, da ne sme it v vodo...razumem,da se ne sme naprezat,kaj pa malo počofotat ali pa se npr. peljat z blazino po morju,kaj pa to... res nisem pametna kaj je prav,zato bo vsak nasvet dobrodošel
|