|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene slov. termalnih kopališč
31.7.2013 10:41:56   
HuAnita
... Kdaj so šle v nebo??? Zadnjič v Boh. Bistrici, za uborne 3 ure kopanja 32 ali 34 eur + nekaj hrane in pijače = 50 eur?! Seveda še potni stroški...
Aqualuna - za 4 osebe čez vikend samo vstopininca 49 eur?!? Spet so deci zadišali pomfriji in sladoled, dodatnih 12 eur (kečap je treba posebej plačati!).
Zreče - med tednom za 4 osebe (res da celodnevna) vstopnica - 38 eur. Tokrat nisem za hrano in pijačo zapravila niti centa, ampak posnemala druge - hladilna torba!

Zdaj pa mi razložite, če je to normalno?! Bazeni pa napol prazni, jaz se res ne čudim. Ob današnjem standardu si pač cca 50 eur za kopanje 1 dan ne bom več privoščila - je ceneje iti na morje za 3-4 dni, pride pot, nočitev + hrana ceneje?!?

Namesto da bi dali vstopnice po znosnih cenah, pa bi vsak še šel jest, popit, skratka, na koncu bi verjetno pustil enak znesek tam, ampak bi odšel sit in zadovoljen.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene slov. termalnih kopališč
31.7.2013 10:55:24   
uškinamama
S ta malim sva bila v juliju v laškem za 277,64 eurov sedem dni ( šest nočitev, pol penzion,turistična taksa, zraven dobiš še bon za 10 eur za welness usluge). Vstop prost v thermano in zdravilišče. Tako , da se mi zdi ugodno.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2013 11:55:02   
aprilčica07
Se mi zdi, da so enodnevni obiski teh kopališč najdražja varijanta. Mi smo bli v maju 5 dni v Čatežkih, v hiškah. Za pet dni smo dali 162 eur, s tem, da smo imeli vsak dan všteto kopanje, zjutraj 3 ure in popoldan 3 urce. Smo pa štirje. user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2013 15:05:46   
Najaa
Ravno včeraj sva se pogovarjali s kolegico, da za ta denar greš že za en dan na morje. Drugo je, če si par dni v zdravilišču in imaš bazen vštet v ceno. Če se greš pa samo kopat, je pa vstopnica predraga za moje pojme.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2013 15:10:41   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

... Kdaj so šle v nebo??? Zadnjič v Boh. Bistrici, za uborne 3 ure kopanja 32 ali 34 eur + nekaj hrane in pijače = 50 eur?! Seveda še potni stroški...
Aqualuna - za 4 osebe čez vikend samo vstopininca 49 eur?!? Spet so deci zadišali pomfriji in sladoled, dodatnih 12 eur (kečap je treba posebej plačati!).
Zreče - med tednom za 4 osebe (res da celodnevna) vstopnica - 38 eur. Tokrat nisem za hrano in pijačo zapravila niti centa, ampak posnemala druge - hladilna torba!

Zdaj pa mi razložite, če je to normalno?! Bazeni pa napol prazni, jaz se res ne čudim. Ob današnjem standardu si pač cca 50 eur za kopanje 1 dan ne bom več privoščila - je ceneje iti na morje za 3-4 dni, pride pot, nočitev + hrana ceneje?!?

Namesto da bi dali vstopnice po znosnih cenah, pa bi vsak še šel jest, popit, skratka, na koncu bi verjetno pustil enak znesek tam, ampak bi odšel sit in zadovoljen.....

Verjetno je tu odgovor.....je termalnim kopališčem bolj v interesu, da ljudje vzamejo nekajdnevni paket v njihovem hotelu kot pa da se pridejo za en dan kopat (in s sabo prinesejo hladilno torbouser posted image )......če bi bila cena vstopnic za zunanje goste poceni in lahko dostopna, bi bila pa gužva v bazenih in se ljudje ne bi odločali za pakete v hotelskih kompleksih, kjer ne moreš normalno plavati oz. si v vodi stisnjen kot vžigalica v škatlici......

Za enodnevno kopanje poleti so drugače veliko bolj ugodna "mestna kopališča", kjer so cene precej bolj dostopne kot v termalnih kopališčih oz. toplicah......

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2013 19:24:38   
arabela*
enodnevna kopanja so res postala zelo draga, skorajda luksuz.

Mi zato raje vzamemo vikend paket, dve nočitvi običajno, pa imamo PP, oba otroka zastonj(seveda ko so akcije)....pa je kopanje neomejeno.Če vse skupaj preračunam, bi me prišlo dražje to enodnevno kopanje, kot pa aranžmauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2013 22:05:54   
Ploha
ne vem kake so razlike v ceni, napram prejšnjemu letu...mi smo zdaj bili 4 dni v kampu natura, ta ki je ob aqualuni, nas je 5, 2 odrasla, otroci so zastonj, ker so še majhni...v kampu je res lepo, urejeno, imel smo krasno parcelo, s senco čez cel dan, 2x/dan vstop na bazene, pa seveda takse zravn in smo dal 117 evrov...meni se je zdelo poceni...pa v kampu so še pralni stroji in sušilni stroj, če slučajno cunj zmanjka...na bazenih pa tko.....v nedeljo nepopisna gneča, zdaj čez teden pa ne tako zelo, ampak daleč od praznega.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2013 22:23:26   
patrino
.. Kdaj so šle v nebo???

Hja, kar že par let vztrajno lezejo gor, saj je so tele enodnevne variante čofotanja po naših ljubih termah že kar nekaj let krepek finančni zalogaj. Tudi mi se raje poslužujemo najema hišk in apartmajev za kakšne dva tri dni, ker nas tako krepko ceneje pride. Seveda razni prigrizki, ki jih kupuješ na bazenu krepko podražijo tudi takšno stvar, zato je fino, če lahko kaj neseš sabo not. Žal povsod ni tako. Naša deca so kot termitki in so po parih zamahih v vodi že vsa prestradana. Tako nam je bilo lansko leto prav bedno, ker v Termah Ptuj ne dovolijo nositi nobene drobnarije not, kaj šele da bi trogal celo hladilno torbo. Nas so tisti bade majstri izpod čela gledali še takrat, ko sta otroka na brisači jedla jabolko.
Drugače pa se mi veliko raje zapeljemo do Kolpe ali pa do kakšnega jezera ali pa kar do morja. Po eni strani nas v termah odbijajo te prepovedi s hrano, cene vstopnine...še najbolj pa klorirana voda, ki naši ta večji revici ne dene dobro zaradi težav s kožo. V terme nas ponavadi pritegnejo le tobogani, ki so otrokom pač tako zelo všeč, da kdaj pa kdaj pač gremo, da je volk sit in koza cela.

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2013 11:14:06   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ravno včeraj sva se pogovarjali s kolegico, da za ta denar greš že za en dan na morje.

No, tu je pa vendarle odvisno, od kod si. narediti 400+ km za en dan kopanja na morju user posted image cene bencina so tudi šle v nebo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2013 12:29:11   
mamamajča
Mi imamo aqualuno pred nosom, saj gremo, ampak redko. Meni je to za en sam dan prevec.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.8.2013 14:28:03   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ravno včeraj sva se pogovarjali s kolegico, da za ta denar greš že za en dan na morje.

No, tu je pa vendarle odvisno, od kod si. narediti 400+ km za en dan kopanja na morju user posted image cene bencina so tudi šle v nebo user posted image

Če si iz osrednje Slovenije, recimo. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.8.2013 23:15:12   
nananaja
Enodnevna kopanja v termah so prav ista stvar kot enodnevna smučanja na popularnih smučiščih, s to razliko, da za smučanje potrebuješ še smučarsko opremo. Veliko jih poznam, ki jim postane smučanje predrag šport, ko otroci začno smučat, prej v dvoje so jim dobra pa le tuja in izbrana naša smučišča, tista naša mala poceni nikakor niso bila vredna obiska.
Torej, ko imaš družino, lahko stane tak enodnevni izlet na znano kopališče že kar precej, tudi zato, ker ne pomisliš, da bi s seboj nesel prigrizke iz trgovine, še na pijačo se včasih ne spomniš. Po drugi strani se da najti tudi kopališča, kjer se kopa za nižjo ceno, a tam ni toboganov na vsakem koraku, in seveda kopanje v rekah in jezerih.

Kar se pa tiče hrane na kopališčih, ena je omenila terme ptuj, v zunanjih bazenih ni noben problem tovorit notri hrane, ni pa zaželjeno hranjenje na notranjih bazenih, to velja v vseh termah, kar sem jih do sedaj obiskala, le da so ptujske ene redkih, kjer so notranji in zunanji bazeni povezani. Malce težje je to pri malih, če greš tja notri na celodnevno kopanje, ko manjši prigrizki niso dovolj. S piškoti, sadjem in pijačo mi do sedaj v ptuju tudi nismo imeli problemov, se pa spomnim eno leto, da so dobili opozorilo eni s sendviči.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.8.2013 10:49:59   
respect
Priporočam toplice lešče na Hrvaškem

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.8.2013 19:56:32   
TomTaylor
Terme Čatež, 4 članska družina:

- celodnevne karte: 34 EUR
- 5 kepic sladoleda: 5,50
- 2 kavi z mlekom: 3,20
- kos pice, porcija pomfrija, plastenka vode: 9,50
- na poti domov ena velika pica in 1 veliko in 1 malo pivo: 13,00
SKUPAJ: 66 EUR brez bencina, pa imeli smo s sabo veliko sadja in pijačo.

Ampak, pač, smo šli na izlet...Vsak dan si kaj takega sigurno ne moremo privoščiti. Bilo je pa super, otroka sta uživala tako, da ju niti sladoled in pomfri nista spravila iz vode.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2013 21:40:28   
al1*
Mi smo blizu Avstrije in gremo včasih čez mejo - znatno ceneje.
Letos še nismo bili, sicer pa nam je všeč recimo v avtrijskem Cmureku - celodnevna družinska je 11.6€

lp

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?