|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek iz dojk
27.7.2013 18:43:15   
mala zirafa
Naj povem da sem v prvi nosečnosti imela mokre pižame in rjuhe nekje 1 mesec pred porodom, sedaj pa sem šele v 26. tednu in pol in če si stisnem mi pricurlja ven.Že dolgo pa opažam, kot da bi imela posušeno mleko na bradavicah, čisto malo.
Zanima me če se je še kateri to dogajalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek iz dojk
27.7.2013 18:46:09   
emma83
Meni je kolostrum tekel nekje od 20. tedna.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2013 19:28:32   
mala zirafa
Pa si že morala uporabljati blazinice?Pri meni trenutno še ni flekov na majici.Pričakujem pa da bodo kmaluuser posted image .A stiskat pa se ne sme?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2013 21:16:50   
ribica.
to je normalno. ,meni pri prvi nosečnosti prej ni nič teklo in sem mleko potem dobila 3. dan po porodu. Potem naslednjič pa se mi je dogajalo enako kot tebi in sem mleko imela takoj po porodu. Mogoče bo tudi pri tebi tako :)

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2013 8:43:39   
emma83
Ah kje, blazinice sem zacela uporabljati sele po porodu.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2013 15:17:17   
mala zirafa
Samo da bo mleko.user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2013 10:50:26   
Anonimen
Prvo mleko mi je začelo iztekati iz dojk že v 29.tednu nosečnosti(nikoli- niti v nosečnosti, niti po porodu- nisem rabila prsnih blazinic) in je dojenje steklo že takoj po porodu, brez težav in nama gre še danes odlično.

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2013 21:54:17   
mala zirafa
Me veseli.Same dobre info.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2013 13:02:27   
Taddy78
V prvi user posted image v 20.tednu, v drugi nič. Stem da sem v prvi morala imet obvezno blazinice v modrcu, saj so se mi naredili prav fleki na majici...sploh če sem videla kakega otroka, je samo teklo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
30.7.2013 18:39:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2013 23:22:37   
mala zirafa
Hvala, nekam zgodaj se je začelouser posted image Ali ste vse upor. črpalko po porodu?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.8.2013 0:24:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.8.2013 15:43:53   
Matkurja
Jaz sem v prvi nosečnosti tudi imela posušeno mleko na bradavicah od sredine nosečnosti naprej pa potem nisem nikoli imela mleka za poln obrok, tako da to ni kriterij za dojenje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?