|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovine v lj
14.9.2005 8:20:23   
meta22
ker se danes odpravljam v ljubljano in verjetno kar nekaj časa spet ne bom šla-sem s štajerskega konca, bi blo fajn če mi izdate,kje je najbolje da pogledam za stvari za mojega januarčka (vozički, oblekce,... skratka vse kar rabim).kje se najbolj splača, kje je največ izbire, v kateri trgovini se kaj dobi,...? Za vsako informacijo bom hvaležna, ker nebi rada ko butasta letala in iskala kje je kaj-ker ne bo dosti časa!!! HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovine v lj
14.9.2005 8:24:10   
tascha
V BTC imaš SONČKA, potem v Cityparku H&M, bodye, pajacke dobiš tudi v Interšparu.
V hali zraven Hale A v BTC imaš tudi Baby center.
Skratka kar nekaj destinacij za firbcat in kupovat!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovine v lj
14.9.2005 8:52:51   
štručka
Jest sem iz "januarka" Ljubljane in si po Ljubljani vso opremo (razen nekaj že kupljenih oblačilc v H&M) izključno ogledujem.

V BTC-ju; Baby center(veeelika izbira vozičkov), City park, Emporium, Ariel...

Jest zdelke nameravam sprva dobro "spoznat" , izbrane napisat na seznam in nato izbrano kupit v Austiji razen če naletm na kakšno izjemno znižanje tu pri nas.

Če bi izdelke kupovala pri nas po rednih cenah sem prepričana, da bi zapravila za iste stvari najmanj 30% več denarja, kot če jih po redni ceni nabavim v Austriji.

Če tako gledam na vsakega zapravljenega desettisočaka privarčujem 3000sit...še posebno pri nakupu večjih stvari (pojsteljice, povijalne, vozička in avtosedea...)

Vseeno ti iz srca želim kakšen uspešen nakup
tudi pri nas .

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trgovine v lj
14.9.2005 8:54:33   
štručka
Za vse napake v mojem pisanju se opravičijem...pisala sem hitro in sem še zeloooo zaspana

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trgovine v lj
14.9.2005 9:04:16   
klavdijak1
Kar se cunc za novorojenčka tiče sta H&m in Mothercare - Emporijum najbolše razmerje med ceno in kvaliteto.
Vozičkov je pa največ za videt v Beby centru in Arielu - BTC,ko boš zbrala je pa fino tud po internetu mal pobrskat je včas cenej.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trgovine v lj
14.9.2005 9:29:43   
meta22
štručka, mam isti namen kot ti!se še razgledujem, primerjam,...če pa je tako fajn gledati te stvari, da če že kam grem, grem gledat še otroške stvari!

Kakšni voz si izbrala (če si ga že)? mene to najbol matra!!!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trgovine v lj
14.9.2005 9:39:14   
SaaS
Se strinjam s klavdijo. Pa še vse imaš na kupu v BTCju. Cunce v H&M in Mothercare. V Mothercare jaz kupujem bodyje in pižamice, ostale pa najraje v H&M. H&M je v Cityparku, Mothercare pa v Emporiumu. Baby Center in Ariel sta pa tudi zelo skupaj, blizu Cityparka. Pa en Ariel je še pod Emporiumom v kleti.
Tudi interšapar (citypark) ima kar nekaj izbire oblekc, čeprav jaz redko kupujem tam, ker enostavno ne hodim v špar po nič. V citiparku imaš pa tudi DM, za kakšne kreme, plenice..
In blizu H&Ma je tudi Marks&Spencer, ki je sicer kar drag, ampak včasih pogledam tam za kakšne pižamice.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trgovine v lj
14.9.2005 10:18:33   
Anonimen
Meta, če si iz štajerskega konca, pojdi raje v MB. Tam imaš tudi vse našteto, poleg tega pa še Pikapolonico in Aladdina. Ne mislit, da se v LJ dobi kaj več. Govorim iz lastnih izkušenj, Mariborčanka v Lj. Za določene stvari pa je itak Avstrija bolj primerna.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   trgovine v lj
14.9.2005 12:09:04   
štručka
meta22 je napisal/a:

štručka, mam isti namen kot ti!se še razgledujem, primerjam,...če pa je tako fajn gledati te stvari, da če že kam grem, grem gledat še otroške stvari!Kakšni voz si izbrala (če si ga že)? mene to najbol matra!!!

men se že meša od vsega...sem že ves internet prejadrala, vsak teden mi je všeč drugačen voziček, eni so dražji, eni cenejši noben pa ne nudi vsega kar se nam mamam zdi (dojenčkom bo itak veeno) primerno. Ta teden mi je všeč traxx, prejšnji je bil speedy, pa en pegperego z velikimi bicikli

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trgovine v lj
14.9.2005 12:57:40   
meta22
trpimo kaj!!! (ha,ha)men se tudi vsake tolko spremeni slika, enemu manka to, drugemu ono,...preveč kompliciramo, pa kaj ko hočeš vse naj naj za sebe in svojega otročka.upam da najdemo vse tako kot treba.

tebi pa tudi želim mirne živce in ravno pravšnji voziček za tebe in tvojega otročka!!

sporoči kakšni voz si izbrala!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   trgovine v lj
14.9.2005 13:00:20   
meta22
pa hvala vsem za informacije o trgovinah!res ste dobre punce.
čez pol ure se odpravimo, komaj že čakam !!!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   trgovine v lj
14.9.2005 15:27:48   
kofetek2010
tako kot je napisala someone - LJ nima nič več kot MB, no v Šparu na Viču je nova štacuna Okaidi, te v MB ni, je pa v MB otroška ZARA, ki je v LJ ni - drugače pa ni LJ nič boljša od MB pravi še ena mariborčanka, ki živi v LJ

upam, da ne boš preveč razočarana drugeče pa definitivno Avstrija, v Grazu imaš Toysa in Kiko, ki imata še pa še vozičkov, pa tud Ikeo za pohištvo

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Neplodnost
Vitaebella

Kaj bi storili, če bi izvedeli, da sta s partnerjem nekompatibilna pri zanositvi, kljub temu, da je z vsakim posebej vse v redu?

Še naprej bi poskušala in se borila (59%)

Šla bi v posvojitev (15%)

Šla bi vsak svojo pot in poskusila z drugim partnerjem (4%)

V življenju so še druge lepe stvari (12%)

Kupila bi si psa (3%)

Nič od naštetega (7%)

Število vseh glasov: 431

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!