Anonimen
|
Da so tedni narobe napisani, sem videla šele zunaj, ko sem pogledala v materinsko. Verjemite, da tudi jaz nisem tiho in kaj rečem, ampak tukaj je res šlo tako na hitro. Pa ko sem jo nekaj vprašala glede spola, je na dolgo in široko nekaj razlagala, povsem nepotrebne stvari, kot bi se bala, da bom še kaj vprašala. Ne vem, nisem je vajena take res ne. Pa v vsej tisti hitrosti sem prav pozabila še kaj vprašati, pa tudi ponavadi ne sprašujem kar povprek. Najprej sem jo pustila, da pogleda sama, je nisem hotela motiti, itak sem pričakovala vsaj 10 minutni pregled in tudi pogovor. Pokazala in razložila je sicer možgane, srce in mehur, povedala da plodovnice je dovolj, pogledala hrbtenico in zmerila stegnenico. Potem sem pričakovala, da bo pogledala še ledvice, pa želodec in še kaj in da bom potem še kaj vprašala, pa mi je še predno sem se zavedala, že obrisala trebuh, ultrazvok in že je sedela pri svoji mizi. Saj verjamem, da je vse tako kot je treba in da je zdravo, ampak tistih 60 € se mi pa tudi ne zdi tak denar, da ne bi šla še enkrat. Eni pač grejo na 3D, jaz pa bom šla še na eno podrobno morfologijo. Pa še spol bom mogoče izvedela, ker mi je rekla, da se še ne vidi in da je še prezgodaj. Sicer se mi zdi čudno, ker mi je obakrat povedala spol na morfologiji, zdaj pa je rekla da se ne vidi. Pa sem vprašala, če se ne vidi zato, ker se skriva, pa je rekla da ne, da se pač še ne vidi in da ona pove šele ko je 100 %.
|